Μαριέλλα Σαββίδου: «Ξεχωρίζω περισσότερο τον Κώστα Μαρτάκη»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ξεχωρίζω περισσότερο τον Κώστα Μαρτάκη»

Πως είναι η μέχρι τώρα εμπειρία της Mαριέλλας Σαββίδουυ από τα «Καλημερούδια»;

«Πολύ θετική. Ήμασταν πέντε άτομα που δεν γνωριζόμασταν, αν εξαιρέσεις την Ντορέττα με τον Μαρτάκη που ήταν φίλοι από παλιά. Τρομερά δύσκολο εγχείρημα. Πιστεύω όμως ότι θα έρθουμε ακόμα πιο κοντά, καθημερινά γίνεται αυτό» τόνισε στο People.

-Φανταζόσουν τον εαυτό σου σε πρωινή εκπομπή;

«Όχι, με τίποτα, δεν είμαι πρωινός τύπος. Όσοι όμως ξέρουν τον χαρακτήρα μου, ποια είμαι, την ανάγκη μου να τα βλέπω όλα θετικά και πιο ενωτικά μου λένε πως έχω πολλά να προσφέρω σε μια τέτοια εκπομπή. Η «Εθνική Ελλάδος», πέρα από την επαγγελματική ευκαιρία που μου δόθηκε ως παντελώς άγνωστη στην Ελλάδα, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα πετυχημένο σήριαλ για μένα. Νιώθω ότι είναι σχεδόν- αν θες- καλλιτεχνικός ακτιβισμός. Μιλάει για όλα αυτά για τα οποία η ελληνική τηλεόραση ξέχασε ή «έκανε πως ξέχασε» να μιλήσει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης περνά τόσα πολλά κοινωνικά μηνύματα με τον πιο ανθρώπινο και ουσιαστικό τρόπο. Σκέφτηκα ότι στο πρωινό πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει μια τέτοια εκπομπή, ένα κοινωνιολογικό υπόβαθρο θα μπορούσε να αποβεί πολύ χρήσιμο και εφαρμόσιμο σε καθημερινή βάση. Με αυτό το σκεπτικό το είδα ως μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα.»

-Τι σου αρέσει περισσότερο στην εκπομπή;

«Αυτή η δημιουργική πτυχή της, το γεγονός ότι προσπαθώ να φέρνω διαφορετικά και ανθρώπινα θέματα, πάντα συζητώντας με την αρχισυνταξία, που να έχουν μια ενδιαφέρουσα οπτική γωνία. Πιστεύω πως έχουμε ανάγκη να δούμε την ουσία, να καταλάβουμε πως ο κόσμος έχει κουραστεί πια να ακούει συνεχώς πράγματα που είναι έξω από τη ζωή και που έχουν και μια τάση ναρκισσισμού.»

-Την Ντορέττα πως την βλέπεις στην παρουσίαση;

«Είναι δυναμική, με απίστευτη ενέργεια και γεμάτη όρεξη. Και αυτή καταλαβαίνει πως είμαστε καινούργιοι, δεν έχουμε εμπειρία με την τηλεόραση, χρειαζόμαστε το χρόνο μας. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.»

-Με ποιον έχεις δέσει περισσότερα στα «Καλημερούδια»;

«Όλους τους γνωρίζω κάθε εβδομάδα και πιο πολύ. Ξεχωρίζω όμως περισσότερο τον Κώστα Μαρτάκη. Θεωρώ πως αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη του πρωινού. Δεν είναι απλά ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, αλλά έχει και χιούμορ και άποψη και νομίζω ότι η παρουσίαση του πάει πολύ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved