Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Ο μεγάλος τσακωμός, που έφερε τον χωρισμό
Showbiz

Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Ο μεγάλος τσακωμός, που έφερε τον χωρισμό

Σύννεφα στη σχέση της Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου. Η απόσταση έφερε γκρίνιες και το ζευγάρι εδώ και έναν μήνα έχει μπει στη διαδικασία να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ποιο θα είναι το μέλλον του δεσμού του.

Βέβαια, προτεραιότητα και των δύο είναι ο μικρός γιος τους, ο Βασίλης, με αποτέλεσμα να προσπαθούν διπλά ώστε να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα. Πρόσωπα, πάντως, που ζουν από κοντά'και τους δύο κάμουν λόγο για αξεπέραστα προβλήματα.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και αυτή τη σεζόν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην ομάδα του Μπάρι, γι' αυτό και η Αγγελική προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να... μοιράσει την απόσταση, ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες του παιδιού τους, με τον μπαμπά να είναι ο πρώτος που κάνει τρυφερά σχόλια.
Ωστόσο, οι φήμες τους θέλουν να έχουν κουραστεί από το γεγονός ότι δεν μπορούν να βρίσκονται συνεχώς μαζί, γι' αυτό και τον τελευταίο μήνα έχουν απομακρυνθεί, ώστε να σκεφτούν πιο καθαρά.
Αυτό που έχει προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση και πυροδότησε τις φήμες της κρίσης στο ζευγάρι είναι το γεγονός ότι ο Γκέντσογλου δεν έχει πάει -ακόμη- στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του, όπως πολλοί θα περίμεναν, ενώ παράλληλα επιδίδεται σε...νυχτοπερπατήματα, σε άλλα μαγαζιά της πόλης (κατά τις επισκέψεις του στην Αθήνα), και δύσκολα περνάει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα που τον ακολουθούν σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο και για τον πρώτο μεγάλο τσακωμό που έχει τραβήξει τα πράγματα στα όρια, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη του, γιατί, όταν υπάρχουν ένας μεγάλος έρωτας και ο καρ¬πός αυτού, δεν μπορούν να ληφθούν επιπόλαιες αποφάσεις.

Άραγε θα τα βρουν ή είναι οριστικός ο χωρισμός τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved