Έμυ Λιβανίου: «Με τα παιδιά μου είμαστε φιλαράκια!»
Showbiz

Έμυ Λιβανίου: «Με τα παιδιά μου είμαστε φιλαράκια!»

Η Έμυ Λιβανίου είναι μια πολύ καλή νοικοκυρά.

«Είμαι σε σημείο... κακουργήματος! Έχω μια τρέλα απίστευτη με την τάξη. Μου αρέσει να είναι όλα τακτοποιημένα και θέλω ν’ αρχίσω να ξεφεύγω από αυτό το πράγμα γιατί είναι ψυχαναγκαστικό...» τόνισε στο You.

-Δηλαδή αν μπει κάποιος στη ζωή σου τώρα και αρχίσει και πετάει παπούτσια από ’δω, παντελόνια από ’κει... θα ταραχτείς; (γέλια) Στο καινούριο σπίτι θα έχουμε καινούριο συγκάτοικο;

«Μετακομίζουμε και πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα να τα καταφέρουμε. Κοίταξε να δεις, συγκατοίκηση δεν βλέπω για την ώρα, προς το παρόν μόνο οι τρεις μας...»

-Δεύτερο στεφάνι δεν βλέπεις;

«Άντε κι εσύ κουμπάρος. (γέλια) Και η Αλεξάνδρα που θα με περάσει κι αυτή στο ύψος, όπως και ο Κωνσταντίνος, παρανυφάκια και η νύφη... κοντή στη μέση! Κοίταξε, είναι λίγο μακρινό. Δεν νομίζω. Δεν τον βλέπω το γάμο σε κανέναν ορίζοντα μπροστά μου. Είμαι καλά, συγκατοικώ με τα παιδάκια μου μια χαρά, έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Δεν είναι εύκολο ξαφνικά να ισορροπείς με δύο εφήβους μέσα στο σπίτι...»

-Έχεις τρομερή σχέση με τα παιδιά σου. Πολλές φορές βλέποντας τον γιο σου και παρατηρώντας πώς είστε μαζί τον έχω ικανό να πιάνει κάποιον και να του λέει: «Με τη μαμά μου ταιριάζεις»!

«(Γέλια) Με τα παιδιά μου είμαστε φιλαράκια! Δεν θέλει και πολλά πολλά για την μαμά του! Για την ώρα ασχολείται με τη δική του ζωή και η μαμά είναι υπηρετικό προσωπικό! Τι νομίζεις ότι γίνεται εδώ μέσα; Έτσι είναι τα παιδιά! Εγώ ασχολούμαι με την φροντίδα τους, τους δίνω αγάπη απλόχερα κι από πίσω είμαι... η σκιά τους. Δεν παίζει κάτι άλλο, αυτή είναι η ζωή, είμαι πίσω δίπλα τους χωρίς δικαιώματα, έχω υποχρεώσεις. Αλλά εννοείται πως με αγαπάνε!»

-Είσαι πολύ μαμά-μαμά!

«Το ευχαριστιέμαι! Είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είναι η ζωή μου. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved