Φαίη Σκορδά: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί»
Showbiz

Φαίη Σκορδά: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί»

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στο βραδινό show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ομολόγησε ότι «τρώει παντόφλα» στο σπίτι. 

«Καταλαβαίνεις πως το "παντόφλα" είναι μεταφορικό, γιατί ποτέ δεν φοράω παντόφλες! Μου αρέσει να περπατάω ξυπόλητη, το πολύ πολύ με κάλτσες!» λέει γελώντας η Φαίη Σκορδά.

«Η αλήθεια είναι πως σε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα είμαι αυστηρή. Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Γιώργο, για θέματα δικά του, όταν θέλω να του πω τη γνώμη μου, πάντα θα του την πω γλυκά κι εκείνος θα το φιλτράρει. Όμως, για τα θέματα του σπιτιού, τα παιδιά, τις συνήθειες τους, ναι, είμαι απόλυτη, αλλά εκεί δεν χρειάζεται παντόφλα, ένα βλέμμα μου αρκεί» εξηγεί.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που θα την κάνει να ρίξει «εκείνο το βλέμμα»; «Το να ταραχθεί η ροή της καθημερινότητας των παιδιών. Πότε θα φάνε, πότε θα κάνουν το μπάνιο τους, πότε θα κοιμηθούν. Όλα αυτά που μια μαμά τα έχει περισσότερο στο μυαλό της. Δεν είναι, για παράδειγμα, θέμα ακαταστασίας, μάλιστα ο Γιώργος σε αυτά είναι πολύ τακτικός, και συνειδητά αυτό το κομμάτι το έχω αναλάβει εγώ. Όχι πως δεν θα μου άρεσε, βέβαια, να ήξερε να μαγειρεύει και κάτι. Όμως, δεν είναι να τον αφήσεις να μπει στην κουζίνα! Δεν μπορεί, δεν το έχει».

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, περισσότερες από μία φορές, η Λίτσα Πατέρα έχει δηλώσει στον αέρα του Πρωινού πως είναι ιδανική εποχή για τη Φαίη και τον Γιώργο να αποκτήσουν κι ένα κοριτσάκι. Τόσο, που πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν το αγαπημένο ζευγάρι της πρωινής ζώνης έχει κάτι να ανακοινώσει. «Το έχω πει κι άλλες φορές πως ο λόγος που παντρεύτηκα είναι γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ακόμα, όμως, είναι νωρίς για μια τέτοια σκέψη. Κάτσε να κοιμηθούμε πρώτα λίγο... Κοίτα, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης ήρθαν στη ζωή μας πολύ συνειδητά. Και στα δύο παιδιά το θέλαμε και το προσπαθούσαμε για να γίνει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί, το θεωρώ ύβρη. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν προσπαθούμε για τρίτο παιδί» ξεκαθαρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved