Ποιος είναι ο άντρας που αγκαλιάζει η Νατάσα Θεοδωρίδου;
Showbiz

Ποιος είναι ο άντρας που αγκαλιάζει η Νατάσα Θεοδωρίδου;

Με πλατύ χαμόγελο και μεγάλη αγκαλιά η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει με τον άνδρα στη φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι σπάνια τη βλέπουμε τόσο χαρούμενη! Ποιος είναι;

Η τραγουδίστρια συνάντησε στο Acro, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, τον κουμπάρο της, Γιάννης Λάτσιος και χάρηκε απίστευτα!

Η Νατάσα τον υποδέχτηκε στην παρέα της και όλο το βράδυ κάθισαν μαζί και τα είπαν, γιατί οι καταστάσεις τους είχαν φέρει λίγο σε απόσταση.

Ο Γιάννης Λάτσιος μάλιστα, είχε αποφασίσει για ένα διάστημα να αποτραβηχτεί λίγο από τα φώτα και αυτή είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση για διασκέδαση ύστερα από καιρό! Μέχρι τώρα, το πρώην υψηλό στέλεχος του Αντ1 πήγαινε ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα, εκείνο που συνήθιζε σαν έξοδο ήταν μόνο ένας καφές στην Κηφισιά. Τώρα μάλλον, αποφάσισε να το ξαναρίξει λίγο έξω!

Στην παρέα τους αργότερα προστέθηκε και ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Βασίλης Μπουλούμπασης, αλλά και ο τραγουδιστής, σύντροφος της Έλενας Ράπτη, Λούκας Γιώρκας!

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε πολύ να ήμασταν δίπλα και να ακούγαμε τι έλεγαν! Τέτοια... σύνθεση σπάνια τη βλέπει κανείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved