Τι συνέβη και η Σμαράγδα Καρύδη ξέσπασε;
Showbiz

Τι συνέβη και η Σμαράγδα Καρύδη ξέσπασε;

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την «Εθνική Ελλάδος» και τα δημοσιεύματα που ήθελαν να κόβεται η πετυχημένη σειρά.

Πότε θα δούμε στους δέκτες μας την «Εθνική Ελλάδος»;

Από τον Μάιο μάς είπαν ότι θα συνεχίσουμε τα γυρίσματά μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως, αν όλα πάνε καλά και δε γίνει ακόμα ένα πατατράκ στη χώρα μας, όπως έγινε το καλοκαίρι με τα capital controls. Αυτός ήταν ο λόγος που πάγωσε η σειρά. Λόγω των πολιτικών εξελίξεων σταματήσαμε.

Τι ακριβώς είχε συμβεί τότε;

Κοίτα, τη βδομάδα του δημοψηφίσματος επιβλήθηκαν τα capital controls και δεν μπορούσαμε θα κάνουμε γύρισμα. Είχαμε γυρίσματα στο εξωτερικό, έπρεπε να πληρωθούν ξένες αθλήτριες... Έπρεπε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση κι όταν αυτό έγινε από τέλη Σεπτέμβρη, εμείς είχαμε ήδη κανονίσει να κάνουμε θέατρο. Δεν ήμασταν σε θέση να συνεχίσουμε, από άποψη πρακτικών προβλημάτων.

Σε ρώτησα επειδή στην αρχή γράφτηκε ότι η σειρά κόπηκε. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα σε αποσυντονίζουν;

Όχι, δεν με επηρεάζουν καθόλου. Καταρχήν, όλα αυτά είναι ανυπόγραφα και αναπαράγονται μπούρδες που δεν έχουν διασταυρωθεί και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα στην Ελλάδα, ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα και, το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον κόσμο, είναι το τι γράφεται στα sites. Θέλω να πω ότι μόνοι μας τα κάνουμε έτσι, μόνοι μας πέφτουμε σε αυτή τη βλακεία. Γι’ αυτό κι εγώ δεν διαβάζω τίποτα κι ό,τι μάθω, το μαθαίνω από σπόντα. Ό,τι μου πουν οι άλλοι δηλαδή... Δεν έχω καμία έγνοια για το τι θα γραφτεί. Μόνοι τους τα γράφουν, μετά από μία βδομάδα ξεχνιέται. Το κάνουν μόνο και μόνο για να γεμίζουν σελίδες. Δεν συμμετέχω ποτέ

Πηγή: Down Town της Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved