Showbiz

Αποχώρησαν Ουγγαρέζος-Συνατσάκη από παράσταση επειδή πήγε και ο Σεφερλής! Δείτε το στιγμιότυπο

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγαν στο θέατρο, έλα μου όμως που τη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση πήγε να παρακολουθήσει και ο... Μάρκος Σεφερλής!

«Χτες στην παράσταση, πήγε η Μάιρη Συνατσάκη και ο φίλος της Δημήτρης Ουγγαρέζος και λέγεται πως έφυγαν πριν αρχίσει καν η παράσταση, επειδή είδαν το Μάρκο Σεφερλή» είπε η Μαρία Ηλιάκη!
Και στη συνέχεια είδαμε τον Μάρκο Σεφερλή να φεύγει σαν σίφουνας: «Πάω για πρόβα παιδιά..»
Στο πανελ του «Πρωινό» ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και δεν δίστασε να πει: «Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης πολύ σωστά -κατά την άποψή μου- θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γινει βορά σε κάμερες με μία καινούρια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο...καλύτερα να το αποφεύγαμε».
«Είναι δυνατό να σηκωθήκατε και να φύγατε;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς! Δείτε το ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved