Ποια Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια λέει: «Παίζαμε μπιρίμπα τρεις ημέρες συνεχόμενα. Είμαστε του γιατρού»
Showbiz

Ποια Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια λέει: «Παίζαμε μπιρίμπα τρεις ημέρες συνεχόμενα. Είμαστε του γιατρού»

Είναι δυνατόν να παίζεις τρεις ολόκληρες ημέρες μπιρίμπα χωρίς σταματημό; Και όμως είναι αν κρίνουμε από τη φανατική παίκτρια μπιρίμπας, ίσως την πιο φανατική του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης...

Ο λόγος για τη Μαρία Καβογιάννη η οποία μιλώντας στο athensvoice αποκάλυψε ότι έφτασε σε σημείο η επώνυμη παρέα της –χωρίς να αναφέρει ονόματα- να τσακωθεί άσχημα για χάρη του χαρτοπαίγνιου. «Πέφτει γέλιο, αλλά γίνονται και άγριοι τσακωμοί. Δεν είμαστε ομάδες εμείς, κανονικοί δολοφόνοι είμαστε. Έχουμε πάει μια φορά στην Αίγινα και σκοτωθήκαμε, σε σημείο η μία από εμάς να ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει. Τελικά παρέμεινε, άφησε τις βαλίτσες και συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει» είπε η ίδια και συνέχισε: «Παίζουμε μπαρίμπα, που έχει πολύ πιο αυστηρούς από την μπιρίμπα κανόνες – γι’ αυτό και οι τσακωμοί. Σ’ αυτήν για να πάρεις χαρτί από κάτω πρέπει να το δικαιολογήσεις – να κατεβάσεις κάτω τρίτη με το χαρτί. Αν κάποια από εμάς πάρει από κάτω και πει μετά «έκανα λάθος» γίνεται σκοτωμός. Γιατί εδώ μιλάμε για πόλεμο και στον πόλεμο δεν χωρούν λάθη.
Έχει τύχει να παίξουν μαζί μας καλοί άνθρωποι σαν την Ηρώ ή τη Βέρα και έχουν φριάξει με εμάς τις τρελές. Καλέ, δεν τολμάει να μας ενοχλήσει άνθρωπος την ώρα που παίζουμε. Σου λέω, είμαστε δολοφόνοι! Και φυσικά η ομάδα μου είναι πολύ καλύτερη από την άλλη – δεν χωράει αμφιβολία σ’ αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved