Δέσποινα Βανδή: «Ο Ντέμης ήταν ένα φρένο στη ματαιοδοξία μου»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Ο Ντέμης ήταν ένα φρένο στη ματαιοδοξία μου»

Η Δέσποινα Βανδή το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολλούς ανθρώπους που την αγαπούν. Κάθε star έχει και μια… αυλή. Εκείνη είχε;

«Αυτό που δεν είχα σίγουρα ήταν δημόσιες σχέσεις. Πάντα μου δημιουργούσαν αποστροφή. Αν είχα σωστές δημόσιες σχέσεις θα ήταν πιο εύκολη η ζωή μου και θα ήμουν πιο αρεστή και θα έγραφαν καλύτερα πράγματα για μένα, αλλά...» τόνισε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

-Στήνονται καριέρες με δημόσιες σχέσεις;

«Δεν στήνεται έτσι μια καριέρα, αλλά μόνο μια εικόνα. Είναι πολύ κουραστικό, κενό και μάταιο. Αναρωτιέμαι αν είναι ευτυχισμένος άνθρωπος κάποιος που ακολουθεί αυτήν τη διαδικασία.»

-Υπήρχε εποχή που κάποια στιγμή την «ψώνισες» και είπες «είμαι η διάσημη Δέσποινα Βανδή»;

«Δεν νομίζω. Δεν με άφηνε ο Ντέμης άλλωστε. Κατ' αρχάς, με το που βγήκα στο προσκήνιο εμφανίστηκε στη ζωή μου ο Ντέμης. Ήταν ένα φρένο στη ματαιοδοξία μου. Διότι ήταν ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Αυτό που μου έλεγε είναι να έχω συνέπεια σε αυτά που κάνω. Αν δεν ήμουν με τον Ντέμη, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα. Είχε την τάση να μικραίνει τα πράγματα. Δεν προλάβαιναν να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Αφού καμιά φορά γυρνάω πίσω τον χρόνο και σκέφτομαι ότι έπρεπε να χαρώ τα πράγματα λίγο περισσότερο. Το δικαιούμουν.»

-Πώς διαχειρίζεσαι κάθε φορά σενάρια, φήμες και κουτσομπολιά που σε αφορούν;

«Στα πρώτα μου βήματα τα έπαιρνα όλα μέσα μου. Μετά κλείδωσα. Άλλαξα αυτόματα όταν ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά μου. Απέκτησα άλλους ρυθμούς, προτεραιότητες. Τώρα πια δεν με απασχολεί τίποτα από αυτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved