Γιώργος Τσαλίκης: Εντοπίστηκε ο άγνωστος που αναστάτωσε την οικογένειά του
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: Εντοπίστηκε ο άγνωστος που αναστάτωσε την οικογένειά του

Πριν λίγες μέρες, ένα άγνωστος άντρας είχε στείλει ένα δέμα στον Γιώργο Τσαλίκη στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται.

Όπως είχε γράψει ο τραγουδιστής το δέμα είχε τα ονόματα των παιδιών του και ως αποστολέας φαινόταν ο θείος τους Δημήτρης –όπως έγραφε- και είχε το τηλέφωνό του. Ο Γιώργος Τσαλίκης επικοινώνησε μαζί του και τότε εκείνος άρχισε να λέει διάφορα για την υγεία του μικρού γιου του. Στην συνέχεια, ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου ενέργησε άμεσα και εντοπίστηκε ο άνδρας αυτός.
Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στα social media:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τον εντοπισμό του ανθρώπου
που ταλαιπώρησε την οικογένεια μου και εμένα τις τελευταίες ημέρες .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ειδικότερα στον υποδιευθυντή κο.Χαλκια Αθανάσιο , στον κ.Καμαρη Αθανάσιο και όλους τους κυρίους από τη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος Θεσσαλονίκης που ήταν δίπλα μου από την αρχή και πάνω απ όλα στον άνθρωπο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο όχι μόνο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας το στρατηγό κ.Μανο Σφακιανακη για την άμεση κινητοποίηση του , την αμέριστη στήριξη και τη βοήθεια του για την άμεση επίλυση του προβλήματος που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ αλλά και για τη γενικότερη βοήθεια του σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .
Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης γιατί είναι κάτι που θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας μιας και περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές και η ουσία βρίσκεται αλλού..
Καταλήγοντας σα συμπέρασμα από όλη αυτή την ιστορία βγάζω πρώτα απ όλα ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δραστική και αποτελεσματική ακόμα και μέσα σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που την περιορίζει πάρα- πάρα πολύ στο έργο της και δεύτερον ότι , σε ότι και να μας συμβαίνει ακόμα κι όταν έχουμε αδικηθεί ή πονέσει , δε πρέπει να αφήνουμε το θυμό να κυριεύσει την κρίση και τις αντιδράσεις μας ..
Πάντα υπάρχει χώρος για αγάπη, κατανόηση και συγχώρεση κι έτσι τα πράγματα να είναι πιο ομαλά στη ψυχή μας πρώτα απ όλα και μετά στην ίδια τη ζωή μας ..
Προχωράμε μπροστά και ΔΥΝΑΤΑ με πίστη και περισσότερη γνώση ..
Ένα ακόμα μάθημα ..
Πάει κι αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved