Παντρεμένος Έλληνας ηθοποιός παραδέχεται: «Δεν είχα φωτοστέφανο. Είχα πειρασμούς σε αυτή τη δουλειά»
Showbiz

Παντρεμένος Έλληνας ηθοποιός παραδέχεται: «Δεν είχα φωτοστέφανο. Είχα πειρασμούς σε αυτή τη δουλειά»

Είναι παντρεμένος σχεδόν μισό αιώνα με την ίδια γυναίκα, όμως παραδέχεται πως ως άντρας και μάλιστα ένας από τους ωραιότερους της εποχής του, δεν φορούσε φωτοστέφανο, όμως κατάφερε να κρατήσει μαζί με τη σύζυγο του ζωντανό τον γάμο τους.

Δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Γιάννη Βόγλη ο οποίος δίνει τη συνταγή ενός επιτυχημένου γάμου, έστω και αν αυτός πέρασε από σαράντα κύματα για να αντέξει. «Είχα την τύχη να παντρευτώ με ξένη... Μέχρι τότε είχα διάφορες σχέσεις αλλά δεν υπήρχε ταύτιση με τις Ελληνίδες. Ένιωθα πως το μόνο που ήθελαν ήταν να κουκουλώσουν έναν άντρα και να τον παντρευτούν. Έτσι, όταν έτυχε να διασταυρωθώ το '59 με μια Σκωτσέζα, είπα αυτή είναι» αποκαλύπτει στη philenews ο αγαπημένος ηθοποιός και συνεχίζει: «Για να στεριώσει μια σχέση πρέπει να αγαπάς, να εκτιμάς και να υπάρχει και καλό κρεβάτι. Αυτό το τελευταίο με τα χρόνια περνάει αλλά άλλο το να αποδυναμωθεί απ' τη φύση και άλλο το να μην υπάρχει σύμπνοια σεξουαλική. Αν ένα απ' αυτά τα τρία στοιχεία δεν υπάρχει, τότε δεν μπορεί να υπάρξει σχέση».
Ο Γιάννης Βόγλης είχε για συμπρωταγωνίστριές του μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής: τη Μαίρης Χρονοπούλου, την Έλενα Ναθαναήλ, την Ξένια Καλογεροπούλου, τη Μελίνα Μερκούρη. Δηλαδή είχε πολλούς πειρασμούς γύρω του. Πώς τους αντιμετώπισε αλήθεια; «Δεν θα σου πω ότι είχα φωτοστέφανο. Ούτε είναι λόγος να το υπερηφανεύομαι. Είχα πειρασμούς σε αυτή τη δουλειά. Κρίσεις περνάνε όλα τα ζευγάρια και όταν αυτές ξεπεραστούν, τα δυναμώνουν. Το σημαντικό είναι να συζητηθούν για να ξεπεραστούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved