Ορφανός: «Όταν η σχέση είναι καλή, το παιδί την ανανεώνει και την ολοκληρώνει ακόμα περισσότερο»
Showbiz

Ορφανός: «Όταν η σχέση είναι καλή, το παιδί την ανανεώνει και την ολοκληρώνει ακόμα περισσότερο»

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε ο Νίκος Ορφανός στο Λοιπόν... 

Πριν από τρεις μήνες, ήρθε στη ζωή ο γιος σου. Το τρέξιμο στην πολιτική, η εγκυμοσύνη της συζύγου σου ταυτόχρονα, ο χρόνος που δεν υπήρξε... σε δυσκόλεψαν στη δεδομένη χρονική στιγμή;

«Ήταν ένα επτάμηνο πάρα πολύ ζόρικο για μένα, γιατί συντηρούσα την οικογένεια, μη έχοντας άλλο εισόδημα, όπως γίνεται κι ενάμιση χρόνο τώρα, μόνο ό,τι έβγαζα εγώ, γιατί η Αντιγόνη δεν μπορούσε να δουλέψει, είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη εργασία της, ήταν μόνη της κι έπρεπε στην κατάστασή της, ως έγκυος, να την αφήνω για πάρα πολλές ώρες αναγκαστικά, γιατί έπρεπε να είμαι στα κοινοβουλευτικά, στη Βουλή και στις πολιτικές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα, δεν είχα τη σύντροφό μου μαζί μου σε αυτές τις δραστηριότητες παρά μόνο σε ελάχιστες, γιατί δεν μπορούσε εύκολα να μετακινηθεί και δεν ήθελα κι εγώ να την ταλαιπωρώ. Ήταν μια περίοδος μιας μοναχικής πορείας μέσα σε πάρα πολλές αντιξοότητες, στο οποίες μου στάθηκαν 5 καλοί μου συνεργάτες».

Τι έφερε στη ζωή σου ο ερχομός του γιου σου;

«Ο γιος μου μού δείχνει ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά στη ζωή, ότι πρέπει να παίρνει μια απόσταση στα πράγματα, ώστε να τα βλέπεις με ένα ψύχραιμο και αντικειμενικό μάτι. Όταν η σχέση είναι καλή, το παιδί την ανανεώνει και την ολοκληρώνει ακόμα περισσότερο. Για μένα, η σχέση ολοκληρώνεται, όταν λίγο πριν πεθάνει εξακολουθείς να είσαι ερωτευμένος με τη γυναίκα σου. Η σχέση είναι μια ανοιχτή διαδικασία, η οποία εξελίσσεται, πρέπει να αναπροσαρμόζεται, να ανανεώνεται, να δοκιμάζει πράγματα, που θα την ενδυναμώσουν στον πυρήνα της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved