Είναι γεγονός: Η Βαλέρια και ο Μάνος δεν είναι πια μαζί! Το παρασκήνιο του χωρισμού τους!
Showbiz

Είναι γεγονός: Η Βαλέρια και ο Μάνος δεν είναι πια μαζί! Το παρασκήνιο του χωρισμού τους!

Ήταν φθινόπωρο του 2014 όταν ο Μάνος Ιωάννου γνώρισε μέσω μιας κοινής παρέας τη Βαλέρια Χοψονίδου.

Εκείνος βρισκόταν σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς ήταν στα χωρίσματα με τη Ναταλία Γερμανού, και δεν έδειχνε διατεθειμένος να κάνει επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, η γνωριμία του ηθοποιού με την αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου εξελίχθηκε διαφορετικά απ’ ό,τι ίσως περίμενε. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και δεν κρύβονταν στη θέα των paparazzi. Αντιθέτως, δημοσίευαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από καθημερινές τους στιγμές, εξόδους και διακοπές, δίνοντας την εντύπωση πως αυτός ο έρωτας που γεννήθηκε ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή περιπέτεια.

Μάλιστα, η Βαλέρια στις 18 Σεπτεμβρίου ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία από ένα ταξίδι τους στο Παρίσι, ενημερώνοντας παράλληλα τους followers της πως έκλεισε δέκα μήνες σχέσης με τον Μάνο. Παρότι πριν από ένα μήνα το ζευγάρι συμπλήρωσε ένα χρόνο μαζί, οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να αραιώνουν, δημιουργώντας απορίες και ερωτηματικά.

Η αλήθεια είναι πως από τα τέλη Νοεμβρίου εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στον ορίζοντα, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μην πηγαίνει τόσο συχνά στο σπίτι της Βαλέριας στη Νέα Σμύρνη και να διανυκτερεύει επί καθημερινής βάσης στο διαμέρισμά του στον Άλιμο.

Η μοναχική έξοδος του ηθοποιού στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Πάολα, αλλά και οι δύο σόλο εμφανίσεις στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Ένας Άλλος Κόσμος", αλλά και σε εκείνη της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε, αποδεικνύουν πως οι τίτλοι τέλος σε αυτή τη σχέση έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν.

ΠΗΓΗ: PEOPLE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved