Πώς συνέβη το σοβαρό ατύχημα του Ρέμου και τι θα γίνει με το εορταστικό του Ant1 που έμεινε μισό
Showbiz

Πώς συνέβη το σοβαρό ατύχημα του Ρέμου και τι θα γίνει με το εορταστικό του Ant1 που έμεινε μισό

Τεράστιο ήταν το σοκ που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής του Antenna για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με παρουσιαστές τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με τον ξαφνικό σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη Ρέμου.

Και ήταν πολλοί. Σχεδόν 200 άτομα συμμετείχαν στο γύρισμα, με το team της εκπομπής «Το Πρωινό», ανάμεσά τους και οι πρωταγωνιστές των πετυχημένων σήριαλ του καναλιού «Οι Συμμαθητές», «Μπρούσκο »και «Ταμάμ». Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε το πρωί ότι ο Αντώνης Ρέμος τραυματίστηκε στο γύρισμα σοβαρά στο μάτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως είπε κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις του τραυματισμού αυτού που σόκαρε όλους όσοι βρέθηκαν στα στούντιο Κάπα. Πώς όμως συνέβη ο τραυματισμός;
Όλα πήγαιναν τέλεια στο γύρισμα μέχρι τη στιγμή που σύμφωνα με το πρόγραμμα έπρεπε πια να κάνουν την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου και μετά να ξεκινήσει να τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Καθώς λοιπόν μετρούσαν αντίστροφα και οι τεχνικοί κρατούσαν στα χέρια τους αυτούς τους σωλήνες που εκσφενδονίζουν κονφετί, ένα από αυτά στην κυριολεξία «έσκασε» στα χέρια του τεχνικού – ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο χέρι- και το καπάκι του χτύπησε τον γνωστό τραγουδιστή στο μάτι τραυματίζοντάς του σοβαρά τον κερατοειδή!
Ο Αντώνης Ρέμος έσκυψε πίσω κρατώντας το μάτι του αλλά τουλάχιστον τις πρώτες στιγμές κανείς δεν κατάλαβε ότι είχε πραγματικά τραυματιστεί σοβαρά, χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι δεν έκανε πλάκα και είχε χτυπήσει και φυσικά να διακοπεί το γύρισμα με τους συνεργάτες του Αντώνη, την Υβόννη Μπόσνιακ, που ήταν παρούσα στο γύρισμα και τους συντελεστές της εκπομπής να τρέχουν πανικόβλητοι προς το μέρος του. Το μάτι του ήταν τόσο κόκκινο και ερεθισμένο από το χτύπημα που δεν άνοιγε καν.
Άμεσα οι συνεργάτες του και η Υβόννη τον μετέφεραν με το αυτοκίνητο σε ειδική οφθαλμολογική κλινική όπου ο γιατρός του τοποθέτησε ειδικό φακό με φάρμακο για να βοηθήσει στην επούλωση του τραύματος του κερατοειδούς και αναμένονται τα αποτελέσματα για το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και ο αμφιβληστροειδής, που είναι και το πιο σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται σε τέτοιους τραυματισμούς.
Νωρίς το απόγευμα ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη βρέθηκαν και πάλι στην κλινική για να επανεξεταστεί αυτό το θέμα καθώς λόγω του σοβαρότατου ερεθισμού του ματιού στην αρχική εξέταση δεν ήταν εφικτό να δουν τι συμβαίνει στο πίσω μέρος του κερατοειδή και έπρεπε να ηρεμήσει λίγο το μάτι για να μπορέσουν να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις.
Όταν δοθεί το πράσινο φως από τους γιατρούς και αναλόγως με το τι θα πουν θα πρέπει να επαναπρογραμματιστεί και η συνέχιση του γυρίσματος του εορταστικού προγράμματος που έμεινε στην κυριολεξία στη μέση και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά και αν θα καταφέρει να ολοκληρωθεί αφού το να μαζευτούν τα ίδια άτομα ξανά, όλα μαζί, με τα ίδια ρούχα, μακιγιάζ κλπ για να μπορέσει να «δεθεί» στο μοντάζ όλο αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο.
Αυτό που προέχει όμως για όλους είναι η υγεία του γνωστού τραγουδιστή και η πλήρης ανάρρωσή του. Περαστικά κι από εμάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved