Η Αδάμ απαντά σε όσους την έκραξαν για την φωτογράφηση εσωρούχων με τις κόρες της
Showbiz

Η Αδάμ απαντά σε όσους την έκραξαν για την φωτογράφηση εσωρούχων με τις κόρες της

Σάλος είχε δημιουργηθεί λίγες μέρες πριν όταν κυκλοφόρησε η φωτογράφηση που έκανε η Εύη Αδάμ με τις κόρες της για εταιρία κοσμημάτων. Το μοντέλο άκουσε τα εξ αμάξης για τις πόζες και τα ρούχα των παιδιών της. 

-Οι κόρες σου ευχαριστήθηκαν τη φωτογράφιση;

«Εννοείται, και με το παραπάνω. Τις ρώτησα προηγουμένως, βέβαια, εάν ήθελαν να την κάνουν και συμφώνησαν. Είδαν και έμαθαν πολλά για το πώς γίνεται μια επαγγελματική δουλειά, είχαμε ξανακάνει φωτογράφιση όλες μαζί στο παρελθόν για λογαριασμό περιοδικού, αλλά τώρα ήταν διαφορετικά...» τόνισε στο You.

-Αλήθεια όλη αυτή η βαβούρα που δημιουργήθηκε σε αναστάτωσε; Σε τι φάση σε βρίσκω αυτή την περίοδο;

«Ήρεμη ψυχικά και πνευματικά τα τελευταία πέντε χρόνια, γιατί έχω βρει τις ισορροπίες μου. Δεν έχω κάποιον άλλον να τις επηρεάσει και είμαστε σε μια πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη φάση με τις κόρες μου. Περνάμε καλά, γελάμε. Το ότι είμαι σε νιρβάνα, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είμαι και σε... παράλυση! Η ζωή μου τρέχει, εξάλλου, οι δραστηριότητές μου πάντα ήταν πολλές».

-Ονειρευόσουν ποτέ να τα έχεις όλα στο χέρι;

«Θα ήθελα να δω πώς είναι, δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Για να τα έχεις όλα στο χέρι από κάπου μαγικά σημαίνει ότι δεν θα ξυπνήσεις 6.30 ώρα το πρωί να πεις «καλημέρα» και να φτιάξεις πρωινό στα παιδιά σου. Θέλω τα κορίτσια μου να θυμούνται καθημερινά τα γέλια και τα ανέκδοτα το πρωί ξεκινώντας τη μέρα μας, γιατί θεωρώ ότι πολύ σύντομα αυτές θα ξυπνάνε κάπου αλλού. Δεν θα μένουν μαζί μου.»

-Σου κακοφαίνεται αυτό;

«Θέλω να τους δώσω να καταλάβουν ότι η μάνα που τις έφερε στον κόσμο τις σέβεται και τις αγαπά τόσο πολύ, ώστε αργότερα εκείνες να κάνουν το ίδιο στη ζωή τους. Να έχουν αυτοπεποίθηση και να μη μένουν με λάθος συντρόφους, φίλους ή σε λάθος δουλειές παραπάνω απ’ όσο πρέπει... Τα παιδιά που έχουν πάρει αγάπη από τους γονείς τους έχουν και μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης για να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες και να μη βουλιάζουν σε μακροχρόνια προβλήματα χωρίς να αντιδράσουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved