Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έχω γίνει γουρούνι, σοκάρομαι, μένω άναυδη, κλαίω»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έχω γίνει γουρούνι, σοκάρομαι, μένω άναυδη, κλαίω»

Τηλεόραση  τελικά η Σμαράγδα Καρύδηη δεν βλέπει και... πολύ. 

«Βλέπω, αλλά συνήθως αργά το βράδυ που έχει κάποιες ταινίες και κάποιες σειρές και εννοείται πως βλέπω μετά μανίας ειδήσεις» τόνισε στο TV Έθνος.

-Κρατάς αποστάσεις... ασφαλείας για να έχεις την ηρεμία σου;

«Γιατί να χάσω την ηρεμία μου, με βρίζει κανείς; Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί λείπω διαρκώς. Αν δεν έχω γυρίσματα ξυπνάω αργά, στη συνέχεια φεύγω σφαίρα και λείπω όλη μέρα με τις υποχρεώσεις που έχω και όταν γυρίζω σπίτι συνήθως είναι αργά, όπου και τον λόγο έχουν οι ταινίες και οι σειρές.»

-Επειδή μου είπες ότι ειδήσεις βλέπεις μετά μανίας, να υποθέσω πως σ’ αρέσει να ζεις... επικινδύνως!

«Ζω και ζούμε επικινδύνως όλοι μας 24 ώρες το 24ωρο, τώρα τα χρόνια του Internet που η πληροφόρηση είναι καταιγιστική. Ομως, σε ό,τι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, όταν είμαι σπίτι δεν μπορώ να μην ανοίξω την τηλεόραση, με... τρώει το χέρι μου. Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει. Διαφορετικά αισθάνομαι μία τρομακτική ανασφάλεια. Είμαστε ένα κομμάτι του κόσμου και δεν μπορούμε να είμαστε στον κόσμο μας. Είναι εγκληματικό...»

-Πώς αντιδράς αντικρίζοντας την εικόνα των πολλών μικρών Αϊλάν;

«Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, με τον υγρό τάφο του Αιγαίου, με τους συμπολίτες μας που ψάχνουν στα σκουπίδια στην Ελλάδα του 2015... Επειδή δεν έχω γίνει γουρούνι, σοκάρομαι, μένω άναυδη, κλαίω... Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ότι όλο αυτό που συμβαίνει μου είναι αδύνατο να το διαχειριστώ. Πώς να διαχειριστείς αυτές τις εικόνες της απόλυτης φρίκης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved