Ευρυδίκη: Μιλά για τον σύντροφό της και νέα σελίδα στην ζωή της
Showbiz

Ευρυδίκη: Μιλά για τον σύντροφό της και νέα σελίδα στην ζωή της

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ευρυδίκης με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη. Εκείνος την έκανε να αισθανθεί αυτοπεποίθηση, χαρά και ευτυχία;

«Και αυτός. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος αλλά πολλές φορεί χρειάζεται να έχεις κοντά σου τα κατάλληλα άτομα που να σου θυμίζουν τη θετική σου πλευρά Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου την οικογένεια μου και πολλούς φίλους που με κάνουν να είμαι χαρούμενη και να κοιτάζω μπροστά Μόνο «ευχαριστώ» έχω να πω σε όλου$ αυτούς αλλά και σε καινούριους ανθρώπους, που μπήκαν στη ζωή μου, κι ένας από αυτούς είναι ο Μπομπ που με έκανε ξανά να χαμογελάσω σαν παιδί» τόνισε στο ΟΚ.

-Έκανε εντύπωση ότι κυκλοφόρησες δημόσια με τον Μπομπ, γιατί συνηθίζεις να κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή.

«Θέλω να ζήσω τη ζωή μου ελεύθερα, όπως όλοι. Και όταν συμβαίνει κάτι όμορφο στη ζωή μου. δεν θέλω να το κρύβω. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ση είναι πολύ μικρή η ζωή μας για να την κλείνουμε σε κουτάκια Έχω αποφασίσει λοιπόν να μη ζω άλλο με «πρέπει» και «μη». Παρόλο που δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν θα κρύψω ότι είμαι ευτυχισμένη.»

-Τι στοιχεία διαθέτει αυτός ο άνθρωπος που σε έκανε να χαμογελάς ξανά;

«Χιούμορ. Διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα ενός δυναμικού και ρομαντικού ανθρώπου που ξέρει να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια, όταν εσύ πετάς με το συννεφάκι σου εξερευνώντας τον κόσμο, και σου μαθαίνει πώς να κοιτάς αυτόν τον κόσμο με άλλο βλέμμα»

-Πολλές γυναίκες όταν βγαίνουν από έναν γάμο διστάζουν να μπουν σε καινούρια σχέση.

«Ναι, πολλές γυναίκες, όταν έχουν πολύχρονη σχέση, θεωρούν οη εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα Όταν όμως τολμάς να διεκδικείς από την αρχή τη ζωή σου, τότε ανοίγεΐ3 την πόρτα για να έρθουν καινούριοι άνθρωποι, που ίσως είναι καλύτεροι για σένα Δεν είναι ένα5 ο άνθρωπος της ζωής μας. Μεγαλώνοντας γινόμαστε πιο απαιτητικές και ίσως φοβόμαστε ότι δεν θα βρεθεί κάποιος που θα μας καταλάβει και θα καλύψει τις ανάγκες μας. Να όμως που η ζωή μας διαψεύδει, γιατί μας δείχνει ότι ένας καινούριος άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

-Δεν νιώθεις πως είναι λάθος, όταν βγαίνεις από μια μακροχρόνια σχέση, να μπαίνεις κατευθείαν σε μια καινούρια;

«Μα, ουσιαστικά ήμουν μόνη μου αρκετό καιρό. Κι αυτό με βοήθησε να κάνω αναδρομή σε όλη μου τη θάρρος να μπορέσεις να μείνεις μόνος σου, να δεις κατάματα ι ην αλήθεια και να παλέψεις με τους εφιάλτες σου. Είναι δύσκολο να παλέψεις με αυτά που σε βασανίζουν, αλλά το έκανα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved