Πατέρας θα γίνει ο Γιάννης Βαρδής και αποκάλυψε το φύλο του μωρού!
Showbiz

Πατέρας θα γίνει ο Γιάννης Βαρδής και αποκάλυψε το φύλο του μωρού!

Το ωραιότερο δώρο της ζωής του θα του φέρει το 2016. Ο Γιάννης Βαρδής θα γίνει πατέρας μιας και σε λίγους μήνες η αγαπημένη του Νατάσα Σκαφίδα θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά τους. Ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς και σε συνέντευξή του αποκάλυψε και το φύλο του μωρού!

«Πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή με κορίτσι με φανταζόμουν» είπε ο Γιάννης στο περιοδικό ΕΓΩ. Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία, θέλω πολύ να το ζήσω, θέλω να είμαι εκεί στην κάθε στιγμή, να είμαι πάντα παρών, παντού, στο οτιδήποτε».

Και τόνισε πως η πιο όμορφη στιγμή ήταν όταν άκουσε τον πρώτο υπέρηχο: «ο πρώτος υπέρηχος. Η στιγμή που ακούς πρώτη φορά την καρδιά του μωρού σου. Είναι πολύσυγκινητικό».

Και για τη σύντροφό του ανέφερε: «Είναι ένας πολύ αγνός άνθρωπος, με πραγματική αγάπη μέσα του. Επειδή έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και εκείνη στη ζωή της, έχει ωριμάσει πριν την ώρα της. Θέλω να της προσφέρω πραγματικά όλα όσα της αξίζουν». Με το καλό το μωρό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved