Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με άγχωσε στην αρχή, πριν δω τη Δανάη. Είχα αγχωθεί»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με άγχωσε στην αρχή, πριν δω τη Δανάη. Είχα αγχωθεί»

Μαζί με τη Δανάη Επιθυμιάδη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα». Ο Νικήτας και η Στέλλα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης περιγράφει αυτήν τη νέα τηλεοπτική σχέση και τον χαρακτήρα που υποδύεται...

«O Νικήτας Χαριτόπουλος είναι γεωπόνος, έχει δικό του φυτώριο. Ασχολείται πολύ με τη δουλειά του αλλά και με την κοπέλα του. Εχουν σοβαρή σχέση και συγκατοικούν. Είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Αυτή η σχέση, όπως θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια, θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Ένα γεγονός θα αγχώσει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τον Νικήτα λιγότερο, τη Στέλλα περισσότερο. Αυτό θα μας ακολουθήσει για τους επόμενους εννέα μήνες... Πρόκειται για ένα γεγονός που η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει ζήσει και μέσα από μια κωμική νότα οι τηλεθεατές θα ταυτιστούν με τους ήρωες και θα περάσουν ευχάριστα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σε άγχωσε το γεγονός ότι παίζεις μαζί με μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό στην τηλεόραση;

«Με άγχωσε στην αρχή, πριν δω τη Δανάη. Είχα αγχωθεί. Από τη στιγμή που κάναμε πρόβες και είδα τον τρόπο που λειτουργεί και την αντίληψη που έχει, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας και πιστεύω πως θα αφήσει ένα πολύ δυνατό προσωπικό στίγμα μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά.»

-Η χημεία σας τηλεοπτικά, λοιπόν, έχει δέσει...

«Πιστεύω πως ναι, και έγινε πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι περίμενα. Έχουμε γυρίσει μέχρι στιγμής 12 επεισόδια.»

-Το προηγούμενο ζευγάρι, η Βάσω και ο Χάρης, είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Οι τηλεθεατές θα κάνουν συγκρίσεις. Σε αγχώνει αυτό;

«Αυτό είναι αναπόφευκτο, αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές ιστορίες. Θα μπορούσε να είναι ένα τέταρτο ζευγάρι στη σειρά. Δεν ήρθαμε εμείς και εκτοπίσαμε τα παιδιά. Πιθανότατα, εάν δεν είχαν αποχωρήσει, να συνυπήρχαν τα δύο ζευγάρια. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ιστορία και ένα βήμα πιο κάτω σεναριακά αναφορικά με τη σχέση της Βάσως και του Χάρη. Αυτό το ζευγάρι έχει μια ιστορία που δεν έχει ξαναϋπάρξει στη «Μουρμούρα» και αυτό το θεωρώ ένα ατού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved