Συνεχίζεται το θρίλερ 15 χρόνια μετά την απαγωγή της ηθοποιού που έπαιζε στο «Καλημέρα Ζωή»
Showbiz

Συνεχίζεται το θρίλερ 15 χρόνια μετά την απαγωγή της ηθοποιού που έπαιζε στο «Καλημέρα Ζωή»

Η απαγωγή της ηθοποιού Ειρήνης Βελιμαχίτη, οι άγριοι ξυλοδαρμοί από μπράβους και η «απαλλοτρίωση» ακινήτου του γνωστού επιχειρηματία Θανάση Παπαδά έγιναν πρωτοσέλιδο. 

Το θρίλερ όμως δεν σταματά εδώ.

Η πρώην σύζυγος του που έγινε πρωτοσέλιδο, Καίτη Κορωνέλη-Παπαδά μετά την καταδίκη της για την υπόθεση του 2001, καταδικάστηκε αυτή τη φορά σε 10 χρόνια για απάτη και πλαστογραφία! Η δαιμόνια πρώην γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης βρέθηκε στο εδώλιο και πάλι, εξίμισι χρόνια μετά την καταδίκη της από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών για την απαγωγή της ηθοποιού. Αυτή τη φορά συγκατηγορούμενος της ήταν και ο γιος του πρώην ζευγαριού Θεοφάνης Παπαδάς, ο οποίος μαζί με τη μητέρα του προέβη στην παράνομη πώληση ενός οικοπέδου και μιας τριώροφης κατοικίας, ιδιοκτησίας του πατέρα του, στις Αρχαίες Κλεωνές!

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κλητήριο θέσπισμα που δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα, «οι παραστάσεις τους ήταν ψευδείς, αφού η Αικατερίνη Παπαδά δεν είχε στην πλήρη και απόλυτη κυριότητα της, νομή και κατοχή το συγκεκριμένο οικόπεδο ευρισκόμενο στη θέση Βρυσούλες, εκτάσεως 4.011,96 τ.μ., αλλά αυτό ανήκε κατά πλήρη κυριότητα στον μηνυτή Αθανάσιο Παπαδά».

Μάλιστα, σύμφωνα με το βούλευμα που παρέπεμψε σε δίκη μητέρα και γιο, «από κοινού, με σκοπό να αποκομίσουν οι ίδιοι παράνομο περιουσιακό όφελος, έβλαψαν ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών, το περιουσιακό δε όφελος και η προκληθείσα ζημία υπερβαίνουν συνολικά το ποσό των 73.000 ευρώ». Συγκεκριμένα, η Καίτη και ο Θεοφάνης Παπαδάς μεταβίβασαν το 2004, εν αγνοία του πραγματικού ιδιοκτήτη Θανάση Παπαδά, το ακίνητο στον Κωνσταντίνο Τρομπούκη (αδελφός του εργολάβου και εμπλεκόμενου στην απαγωγή Παναγόπουλου, Γιώργου Τρομπούκη) αντί 210.000 ευρώ! Η πώληση έγινε με τη χρήση πλαστών δηλώσεων φόρου χρησικτησίας και μεταβίβασης ακινήτου, νοθευμένων διπλότυπων είσπραξης και με πλαστό συμβόλαιο αγοραπωλησίας.

Οπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί όταν πήγε στην εξοχική κατοικία και διαπίστωσε ότι την είχαν... καταλάβει κάποιοι, άγνωστοι σε εκείνον! Υστερα από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψε πως το σπίτι του είχε πουληθεί από την πρώην σύζυγο του, η οποία παρουσιάστηκε ψευδώς ως ιδιοκτήτρια! Μάλιστα, όπως προέκυψε από τη γνωμοδότηση ειδικού δικαστικού γραφολόγου, ακόμη και οι υπογραφές του φερόμενου ως αγοραστή Κωνσταντίνου Τρομπούκη (ο οποίος έχει πλέον αποβιώσει) στο επίμαχο συμβόλαιο (υπ. αριθμ. 1.687/18.5/2004) δεν ήταν γνήσιες κι είχαν τεθεί από άλλα χέρια!

Οι δικαστές με την υπ' αριθμόν 4024/15 απόφαση τους έκριναν ένοχη την 66χρονη καταδικάζοντας τη σε ποινή δέκα ετών με αναστολή, ενώ στον 49χρονο επιχειρηματία γιο της Θεοφάνη Παπαδά επέβαλαν ποινή 7 ετών.

Το δικαστήριο έπαυσε οριστικά τη δίωξη εις βάρος του αγοραστή Κωνσταντίνου Τρομπούκη, λόγω θανάτου, και αθώωσε τον συμβολαιογράφο που συνέταξε το επίμαχο συμβόλαιο, καθώς και δύο υπαλλήλους του Δήμου Νεμέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved