Ελένη Τσολάκη: «Οι άνδρες δεν με προσεγγίζουν ιδιαίτερα»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Οι άνδρες δεν με προσεγγίζουν ιδιαίτερα»

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα και το φλερτ.

«Στην δουλειά μου είμαι στρατιωτάκι, ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να με επηρεάζουν τα προσωπικά μου θέματα. Εννοείται ότι υπάρχουν φορές που το πρωί ξυπνάω με άσχημη διάθεση ,επειδή μπορεί να με απασχολεί κάτι στην προσωπική μου ζωή, αλλά με το που πατήσω το πόδι μου στο κανάλι αμέσως η διάθεση μου αλλάζει. Όταν λοιπόν στηθώ στις 8 να πω τον καιρό, είμαι με άλλα κέφια και έχει ήδη φτιάξει η ψυχολογία μου. Στις 11 και 5 θα έχω πάλι τα δικά μου» τόνισε στην «Αγορά».

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Το ιδανικό θα ήταν θα ήταν να είναι και τα δύο σε μία ισορροπία, αυτό όμως όπως ξέρεις δεν γίνεται πάντα στην πράξη. Κάποιες φορές για να φτιάξεις ένα κομμάτι της ζωής σου πρέπει να παραμελήσεις κάποιο άλλο. Πιστεύω ότι όταν έχεις το άγχος και την αγωνία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή, αυτό δεν έρχεται από μόνο του. Αυτό το διάστημα δίνω το 100% της ενέργειας και της καρδιάς μου στην επαγγελματική μου ζωή, που ίσως να έχω βάλει σε δεύτερη μέρα την προσωπική. Είμαι σε φάση απόλυτης εργασιομανίας».

Οι άνδρες τη φλερτάρουν; «Οι άνδρες δεν με προσεγγίζουν ιδιαίτερα, ούτε πριν ούτε τώρα. Δεν ξέρω γιατί όμως… (γέλια)....Για να υπάρξει φλερτ πρέπει να προκύψει ενδιαφέρον κι από τις δύο πλευρές. Εγώ δεν είμαι ο τύπος της κοπέλας που θα βγει σε ένα μπαρ για να φλερτάρει. Δεν δίνω εύκολα το «πράσινο φως» στους άνδρες. Βγαίνω έξω για να περάσω καλά με τους φίλους μου, όχι για να νιώσω ποθητή».

Πόσες φορές έχεις πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα; «Κάθε μου χωρισμό τον κλαίω. Επειδή ήμουν σε μεγάλες σχέσεις, μετά τον χωρισμό δεν μπορώ να κάνω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μπορεί να έχω πάρει την απόφαση να δώσω ένα τέλος, αλλά υπάρχουν και τα συναισθήματα που παίζουν τον ρόλο τους. Χρειάζομαι πάντα χρόνο για να ξεπεράσω έναν χωρισμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved