Αντώνης Βλοντάκης: «Φτάνεις πολλές φορές στα όρια σου»
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: «Φτάνεις πολλές φορές στα όρια σου»

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν ήδη τρία παιδιά. Θα ήθελαν και τέταρτο;

Κορίνα Στεργιάδου: «Θα το ήθελα πολύ, αλλά νομίζω ότι στο τέταρτο παιδί δεν θα δώσω αυτά που έχω δώσει στα άλλα Δεν μιλάω για την αγάπη, που θα την έχει απεριόριστη, αλλά για τα υλικά αγαθά, θα ήθελα να μεγαλώσει όπως τα αδέλφια του» τόνισε στο ΟΚ.

Αντώνης Βλοντάκης: «Η εποχή δεν βοηθάει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Οι μεγάλες οικογένειες έχουν τη γοητεία τους, αλλά ο τρόπος ζωής που τώρα έχουμε και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα δεν βοηθάνε, αυτή τη στιγμή, προς αυτή την απόφαση»

-Θέλατε πάντως μεγάλη οικογένεια.

Κορίνα: «Ήθελα τουλάχιστον δύο παιδιά, και να είναι κοντά στην ηλικία όπως συνέβη-, γιατί ήμουν μοναχοπαίδι και δεν είχα παρέα. Ο Αντώνης έχει έναν αδελφό πέντε χρόνια μεγαλύτερο, με τον οποίο δεν παίζανε μαζί.»

-Δεν υπάρχουν στιγμές που με τα παιδιά νιώθετε ότι φτάνετε στα όρια σας;

Αντώνης: «Φτάνεις πολλές φορές στα όρια σου. Δεν είναι όλα μέλι γάλα Αλλά αυτά που χάνεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κερδίζει με τα παιδιά. Καμιά φορά τα παίρνει η πεθερά μου και μένουμε μόνοι μας. Την πρώτη μέρα είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά την επομένη λέμε: «Τώρα π κάνουμε;». Με τα παιδιά δεν βαριέσαι ποτέ.»

-Βλέποντας σας στη φωτογράφιση ένιωσα ότι παραμένετε ερωτευμένοι, παρά τα πολλά χρόνια που είστε μαζί.

Αντώνης: «Το έχω ξαναπεί: Αν χαθεί η φλόγα η σχέση φθείρεται. Οπότε προσπαθούμε να κρατήσουμε τον ερωτά μας ζωντανό για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούμε.»

-Και πώς το καταφέρνετε δηλαδή;

Αντώνης: «Δεν θα σου πούμε τα μυστικά μας!»

Κορίνα: «Είναι διαφορετικά για κάθε ζευγάρι, θεωρώ όμως ότι είναι καλό μερικές φόρες να απεγκλωβίζεσαι από τα παιδιά και να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό σου, έστω μία φορά την εβδομάδα. Πολλές φορεί τα καταφέρνουμε, άλλες όχι. Πέρα από τον έρωτα και την αγάπη, η σχέση και ο γάμος είναι ένας συμβιβασμοί. Συμβιβάζεσαι με τα ελαττώματα του άλλου, και αυτό είναι προτέρημα»

Αντώνης: «Αποδέχεσαι πια τον άλλον και αρχίζεις να αγαπάς και τα ελαττώματα του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved