Νάντια Μπουλέ: «Έχω περάσει από την πρωινή ζώνη και ταλαιπωρήθηκα πολύ»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Έχω περάσει από την πρωινή ζώνη και ταλαιπωρήθηκα πολύ»

Για την παλιά της αγάπη, την τηλεόραση, μιλάει η Νάντια Μπουλέ, κάνοντας παράλληλα έναν απολογισμό από την θητεία της εκεί...

Στην τηλεόραση, τι πράγματα σου προτείνουν;

"Μου έχουν προτείνει διάφορα, αλλά δε θέλω να τα συζητάω, γιατί ειλικρινά δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν τα κλείσεις. Έχω κι εγώ στο μυαλό μου πράγματα που κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω. Αν το καταφέρω, καλώς".

Θα ήθελες να κάνεις κάτι που να είναι πιο κοντά στην ενημέρωση;

"Όχι αναγκαστικά, αλλά θα μπορούσε να έχει μέσα και την επικαιρότητα και θέματα που μας απασχολούν".

Την τηλεόραοη πώς την βλέπεις;

"Δεν περνάει την καλύτερη φάση της. Έχουν μείνει πολλοί άνθρωποι απλήρωτοι τα τελευταία χρόνια κι αυτό με στεναχωρεί. Είναι πολύ λογικό να γίνονται πιο φτηνά project, αλλά είναι ευκαιρία να είναι πιο εμπνευσμένα. Υπάρχουν, βέβαια, και εκπομπές όπως το «Ράδιο Αρβύλα», που έχουν χιούμορ και πατάνε στην πραγματικότητα. Αλλά δε συμβαίνει τις περισσότερες φορές αυτό".

Τι εννοείς;

"Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να παρακολουθεί κάτι που συζητιέται και να αναρωτιέμαι: «Μα, καλά, γιατί ασχολούνται πάλι μ' αυτό το θέμα;» ή «Γιατί ο ένας απαντάει συνέχεια στον άλλο τηλεοπτικά;». Αλλά και η ανακύκλωση -το ότι η τηλεόραση συζητά για την τηλεόραση- γίνεται πολλές φορές αυτιστική".

Γιατί ο κόσμος παρακολουθεί τέτοιες εκπομπές;

"Μα δεν είναι κακό να υπάρχουν, απλά είναι κουραστικό να υπάρχουν πολλές. Το θέμα είναι η δοσολογία, όπως όλα τα πράγματα. Το κοινό είναι διαιρεμένο και μέσα σ' όλα υπάρχει και το κοινό του internet. Πολύ πιο συγκροτημένο ως αντίληψη, το οποίο ναι μεν παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση, αλλά τα κρίνει από διαφορετική οπτική, πολύ πιο καυστική. Ο σχολιασμός στο internet διαθέτει μία ευστροφία, που απουσιάζει από την τηλεόραση. Βέβαια, στο διαδίκτυο έχεις ν' αντιμετωπίσεις πολλές φορές κακία λόγω της ανωνυμίας, το κάθε μέσο έχει τα καλά και τα κακά του".

Αν σου ζητούσαν την επόμενη σεζόν να κάνεις πρωινό, θα το συζητούσες;

"Δε νομίζω ότι είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνει πρωινό. Είναι μια πιο οικογενειακή ζώνη, με την οποία αυτή τη στιγμή, δεν ταυτίζομαι και συνεπάγεται και μια μιντιακή ταλαιπωρία, που δε νομίζω ότι μπορώ να την αντέξω. Συνήθως, στο πρωινό ακούς τα μύρια όσα".

Τι εννοείς «μύρια όσα»;

"Οι άνθρωποι, που κάνουν πρωινό, μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μια παραφουσκωμένη κατάσταση, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι αυτό προκαλείται από τα ΜΜΕ. Να, κοίτα, κι εσύ τώρα με ρωτάς αν θα έκανα πρωινό, λες και είναι η μόνη τηλεοπτική ζώνη. Επειδή, λοιπόν, έχω περάσει από την πρωινή ζώνη και ταλαιπωρήθηκα πολύ, δεν επιθυμώ διακαώς να επιστρέψω".

Αν σου έλεγαν να επιστρέψεις ως κριτής σε κάποιο talent show;

"Δεν μποροώ ν' απαντήσω με υποθετικά δεδομένα. Αυτό που με σιγουριά μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα ν' ασχοληθώ πέρα από την παρουσίαση μιας εκπομπής και με το στήσιμο της, με το περιεχόμενο της".

ΠΗΓΗ: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved