Νίκος Σταγόπουλος: "Με τη Μαίρη είναι σαν να μην χωρίσαμε ποτέ"
Showbiz

Νίκος Σταγόπουλος: "Με τη Μαίρη είναι σαν να μην χωρίσαμε ποτέ"

«Είμαι πολύ ενοχλημένος με τις κακίες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για προσωπικά μου θέματα...» τόνισε ο Νίκος Σταγόπουλος. Ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου και για τον αδελφό του που εδώ και είκοσι πέντε χρόνια «έχει γυρίσει την πλάτη στη ζωή αντιμετωπίζοντας ψυχολογικά προβλήματα...».

"Ο Θεόδωρος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ευαίσθητου ανθρώπου που γύρισε την πλάτη στη ζωή... Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα και -ευτυχώς- βρίσκεται στα χέρια των κατάλληλων γιατρών. Παλιότερα με στενοχωρούσε πολύ αυτό το θέμα, αλλά τώρα το αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα και βέβαια πάντα με την αγάπη που χρειάζεται πάνω απ’ όλα κάθε ευαίσθητος άνθρωπος. Δυστυχώς στην εποχή μας πάρα πολλοί άνθρωποι πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι τα άτομα αυτά πρέπει να πηγαίνουν αμέσως στους ειδικούς και όχι να... κρύβονται, όπως συνέβαινε παλιότερα" αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όσο για τη Μαίρη Χρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά: " Εχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τη Μαίρη. Για πολλούς από αυτούς, αν και έχουμε χωρίσει εδώ και οκτώ χρόνια, είμαι άρρηκτα δεμένος μαζί της. Κι ο καθένας πλάθει το δικό του σενάριο για όλα αυτά που περάσαμε μαζί!". Και συνέχισε: "Με τη Μαίρη είχαμε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Αλλά μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα και κυρίως λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της φτάσαμε στο τέλος, χωρίς όμως παρατράγουδα. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και η φθορά του χρόνου έφερε το τέλος. Είχα μεγαλώσει κι εγώ, παρουσιάστηκαν και τα γνωστά προβλήματα με την υγεία της..." ο Νίκος Σταγόπουλος τόνισε: "Με τη Μαίρη είναι σαν να μη χωρίσαμε ποτέ! Πάντα μιλάμε και βλεπόμαστε, ειδικά όταν περνάει δύσκολες στιγμές".
Όσο για αυτούς που είπαν ότι ήταν με την Μαίρη Χρονοπούλου για να πάρει πράγματα, ο ίδιος δήλωσε: "Είπαν πολλά… Τι να πάρω όμως; Εγώ, δόξα τω Θεώ, είχα ζήσει και γευτεί πολλά από τις ανέσεις της οικογένειάς μου. Δεν ήμουν το λαϊκό παιδί που πλεύρισε την πλούσια κυρία για τα ευκόλως εννοούμενα οφέλη. Επίσης όταν γνωριστήκαμε, εκείνη ήταν φυσικά μεγάλη σταρ του σινεμά και του θεάτρου, αλλά κι εγώ δεν ήμουν ένας πρωτόβγαλτος ηθοποιός που θα θαμπωνόταν από τη λάμψη της και θα τα έφτιαχνε μαζί της για να πάρει φως και δουλειές..."

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved