Ηλίας Μελέτης: «Είναι ωραία η αίσθηση ότι με τον γιο μου θα παίζουμε με τα στρατιωτάκια»
Showbiz

Ηλίας Μελέτης: «Είναι ωραία η αίσθηση ότι με τον γιο μου θα παίζουμε με τα στρατιωτάκια»

Ο Ηλίας Μελέτης σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του και νιώθει πολύ διαφορετικά, που φαντάζεται τον εαυτό του ότι θα πηγαίνει μαζί του στο γήπεδο...

Φέτος που παίζεις και στο θέατρο και στην τηλεόραση αισθάνεσαι άσχημα που χάνεις στιγμές με την οικογένεια σου;

Μελέτης: «Ειδικά φέτος, που παίζω στους Αδελφούς Καραμαζόφ και ταυτόχρονα κάνω πρόβες για την Άννα Καρένινα (από τον Φεβρουάριο στο Rex, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια), ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Για παράδειγμα, στενοχωριέμαι που έχασα τη γιορτή που έκαναν στο σχολείο. Αλλά στην εποχή που διανύουμε, δεν μπορείς να απορρίπτεις δουλειές γιατί δεν έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύεις χρήματα».

Σε λίγες μέρες θα έρθει στον κόσμο και ο γιος σας.

Μελέτης: «Ναι. Αισθάνομαι ότι ξεκινάμε πάλι από την αρχή και τώρα είναι διπλό το αίσθημα της ευθύνης, αλλά και οι δυσκολίες όχι μόνο για το παιδί που έρχεται, αλλά και για εκείνο που υπάρχει ήδη και δεν πρέπει να αισθανθεί περίεργα, όταν η μαμά του στην αρχή θα είναι κολλημένη με το βρέφος. Βέβαια, η κόρη μας μας ζητούσε εδώ και καιρό ένα αδελφάκι, αλλά το πώς θα το αντιμετωπίσει θα το καταλάβουμε μόνο όταν έρθει».

Τι ονειρεύεσαι να κάνεις με τον γιο σου;

Μελέτης: «Σκέφτομαι πολύ συχνά ότι θα είναι ωραίο να πηγαίνουμε στο γήπεδο μαζί ή ότι δεν θα παίζουμε με τις κούκλες Η αλήθεια είναι ότι με την κόρη μου έχω μάθει τα πάντα: Πώς τις ντύνουμε, πώς τις ξεντύνουμε, τι είναι οι αφέλειες τι είναι οι ανταύγειες. Ε, είναι ωραία η αίσθηση ότι με τον γιο μου θα παίζουμε με τα στρατιωτάκια. (Γελάει) Ακόμα και τώρα που βάψαμε το δωμάτιο του μπλε, μου άρεσε, γιατί έσπασε το ροζ που υπήρχε στο σπίτι».

ΠΗΓΗ: ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved