Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Με την Αλίκη συναντιόμασταν στο κομμωτήριο»
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Με την Αλίκη συναντιόμασταν στο κομμωτήριο»

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανε συνάδελφος της στην Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Από αντιζηλία μπορεί να μπήκε κάποιος στο καμαρίνι και να έσκισε ένα ρούχο μου. Προσωπικά δεν έβλεπα τις κακίες. Δεν ξέρω τι γινόταν πίσω μου. Ήμουν πάντοτε επιτυχημένη και καλοπληρωμένη. Τα χρήματα που έπαιρνα από την πίστα τα έδινα για το θέατρο, γιατί αυτή ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Ήθελα να παίζω, αλλά η πίστα με πλήρωνε» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Συνεργαστήκατε με τη Σοφία Βέμπο, μια προσωπικότητα που κατέχει μεγάλο μέρος στην παράσταση σας. Δεν έχετε κρύψει πως σημάδεψε τη ζωή σας.

«Όταν πήγα στο θέατρο της, εκείνη είχε ήτα αποσυρθεί. Ερχόταν όμως κάθε βράδυ στις παραστάσεις. Με θαύμαζε και με αγαπούσε. Πίστευε ότι είμαι εμπορική και τυχερή. Όλοι έλεγαν «παίρνουμε τη Ζωζώ, γεμίζου-με το θέατρο». Υπήρχαν ηθοποιοί που εί-αν τη φήμη του «γκαντέμη» και άλλοι που τους θεωρούσαν «γουρλήδες». Εμένα και τον Σταυρίδη μας έπαιρναν για να σώσουμε την κατάσταση.»

-Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έτυχε να συνεργαστείτε ποτέ.

« Όχι. Συναντιόμασταν, πηγαίναμε στο κομμωτήριο βρισκόμασταν. Ερχόταν και με έβλεπε στο Μετροπόλιταν. Δεν έτυχε να συνεργαστούμε στη σκηνή. Με θαύμαζε όμως και τη θαύμαζα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved