Τι απαντά ο TUS σε όσους τον αποκαλούν «Αλβανό»;
Showbiz

Τι απαντά ο TUS σε όσους τον αποκαλούν «Αλβανό»;

Για όσα ακούγονται από τη στιγμή, που έγινε περισσότερο γνωστός, αλλά και πώς πραγματικά άλλαξε η ζωή του αποκαλύπτει ο Tus στο YOU...

Πολλοί είναι αυτοί, που σε αποκαλούν «Αλβανό». Τι λες γι’ αυτό;

«Το ότι με αποκαλούν «Αλβανό» ούτε με θλίβει ούτε με χαροποιεί γιατί δεν είναι ούτε ρατσιστής ούτε τοπικιστής. Θεωρώ ότι ο κόσμος για όλους έχει να πει κάτι που δεν ισχύει μόνο και μόνο για να ιντριγκάρει. Ο ένας καλλιτέχνης θα είναι ναρκομανής, ο άλλος ομοφυλόφιλος, ο τρίτος αλλοδαπός... Και όλα αυτά τα λένε γιατί είναι κατακριτέα στη χώρα, που ζούμε από τους περισσότερους. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που αποστασιοποιούμαι από τα ΜΜΕ. Πιο πολύ νοιάζονται για τη σεξουαλικότητα, την καταγωγή και τις ενδεχόμενες αδυναμίες σου παρά για τη δουλειά σου!».

Τι έχεις να πεις στους επικριτές σου;

«Έχω να τους πω ότι όταν ήμουν σκληρός ράπερ, μόνος και αβοήθητος, όλοι μου έλεγαν πόσο καλός είμαι και κανένας δε με στήριξε ποτέ. Όλοι μου έστελναν μηνύματα για το πώς θα μπούνε στα live μου τζάμπα, πώς θα πάρουν το CD μου δώρο και πώς θα πάω να παίξω στις συναυλίες τους χωρίς να πληρωθώ».

Ποιο είναι το κίνητρο για σένα, για να ασχολείσαι με τη μουσική βιομηχανία; Η δόξα ή το χρήμα;

«Θεωρώ ότι πετυχημένος είναι αυτός, που η δουλειά του του αποφέρει κάποιο κέρδος. Όχι μόνο γόητρο και χειροκρότημα. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος της δόξας. Πορευόμουν πάντα με αυτό, που έλεγε ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης: «Ανάμεσα στο χρήμα και στη δόξα, διαλέγω το χρήμα γιατί η δόξα με κάνει να κινούμαι στα πλαίσια, που εκείνη θέλει»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved