Μπουρδούμης-Κοντοβά: Ζουν σαν παντρεμένοι!
Showbiz

Μπουρδούμης-Κοντοβά: Ζουν σαν παντρεμένοι!

Ένα από τα πιο ευτυχισµένα ζευγάρια της σόουµπιζ είναι ο καλός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η ικανότατη σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά. Παρόλο που πολλοί επιµένουν να τους θέλουν αποφασισµένους να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για το άµεσο µέλλον και ίσως και για αργότερα.

Όπως είπε σε φιλικό του κύκλο ο ηθοποιός, συγκατοικεί µε τη σύντροφό του, χωρίς όµως να σχεδιάζουν το επόµενο βήµα. «Ζούµε σαν παντρεμένοι µε τη Χριστίνα! Συζούµε, απολαµβάνουµε τον έρωτά µας, αλλά δεν είναι στα σχέδιά µας ο γάμος. Χαιρόµαστε αυτό που έχουµε και µας αρκεί».
Ο ίδιος, από ό,τι λένε φίλοι του, βλέπει ολοένα και πιο πολύ την αγάπη τους να µεγαλώνει στα δύο χρόνια που είναι µαζί. Της κάνει συχνά-πυκνά εκπλήξεις, τις οποίες εκείνη εκτιµά ιδιαίτερα. Με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκουν κάνουν ταξίδια, κάτι που αποτελεί αδυναµία και των δύο. Στην καθηµερινότητά τους δεν είναι λίγες οι φορές που δειπνούν µε καλούς τους φίλους στα αγαπηµένα τους εστιατόρια, που βρίσκονται στη στοά Σπυροµήλιου, ενώ συχνά οργανώνουν καλέσµατα στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved