Πασχάλης Τσαρούχας: «Δέχτηκα ξαφνικά μια επίθεση που αφορούσε την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δέχτηκα ξαφνικά μια επίθεση που αφορούσε την προσωπική μου ζωή»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας φαίνεσαι πολύ πιο ήρεμος. Πριν από δέκα χρόνια, έβγαζε ένα θυμό με τα μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που είχαν διεισδύσει στη ζωή του. 

«Πριν από δέκα χρόνια δέχτηκα ξαφνικά μια επίθεση που αφορούσε την προσωπική μου ζωή και μάλιστα θέματα που ποτέ δεν επιδίωξα ούτε καν υπαινίχθηκα ότι ήθελα να δημοσιοποιηθούν. Βέβαια, αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο σήμερα, θα αντιδρούσα εντελώς διαφορετικά, γιατί, όσο περνούν τα χρόνια, μαθαίνεις, χαλαρώνεις, έχεις πλέον δει την εξέλιξη του καθενός. Είναι μια ματαιότητα όλη η ιστορία της showbiz και δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις τον εαυτό σου με αυτό το βάρος» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Θεωρείς ότι υπήρξε εποχή που καβάλησες καλάμι;

«Όχι. Κάποια στιγμή, όταν έκανα τη «Βασιλική» το 1998, μου άρεσε που ξαφνικά με ήξερε ο κόσμος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θεώρησα ότι κάτι έγινα. Μάλιστα, όταν πήρα το βραβείο για τη «Βασιλική» στο Κάιρο, μέχρι δύο ημέρες πριν δούλευα στην οικοδομή. Την ημέρα που γινόταν η τελετή, μου άνοιξε την πόρτα της λιμουζίνας ο Christopher Lee. Οδηγήθηκα στην αίθουσα της βράβευσης από τον Omar Sharif και, δυο μέρες μετά, επέστρεψα στην Αθήνα και την οικοδομή. Οπότε, εκεί το λύνεις το ζήτημα όλο. Για εκείνους ήμουν ο σπουδαίος ηθοποιός που έκανε αυτόν το ρόλο, για εδώ ήμουν αυτός που πρέπει δουλέψει στην οικοδομή για να μπορέσει να βιοποριστεί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved