Παντελής Παντελίδης: Το ξεκίνημα, το youtube και ο μικρότερος αδερφός του
Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Το ξεκίνημα, το youtube και ο μικρότερος αδερφός του

Στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, όπου συναντά όλη του τη ζωή τους κολλητούς του, και κυκλοφορεί μόνιμα με φόρμες και όχι με σινιέ κοστούμια, υπάρχουν αφίσες της ΑΕΚ. 

«Η Νέα Ιωνία είναι προσφυγική συνοικία, οι κάτοικοι της Αλάγιας και της Σπάρτης της Μικράς Ασίας μένουν τώρα εδώ. Εμείς μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, που επίσης κατάγεται από εκεί» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Πρώτη φορά πρόγραμμα έκανε σε μαγαζί, στη Μεταμόρφωση. Τι είπε; «Βαρδή, Καρρά, Ρέμο». Και πώς συνέβη ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού από τις φρεγάτες να γίνει ίνδαλμα της νύχτας;

«Έγραφα τραγούδια και τα έστελνα σε φίλους. Αυτοί ξεκίνησαν να τα ανεβάζουν στο youtube. Να υπάρχουν κάπου αποθηκευμένα ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση αν μαζευόμασταν σε ένα σπίτι να πιούμε ένα κρασάκι. Αρχικά τα έστελνα με το κινητό. Μιλάμε γα κακή ανάλυση ήχου. Μετά πήρα την κάμερα που είχαν αγοράσει οι γονείς μου για να βιντεοσκοπούν τον μικρό μου αδελφό. Είναι 18 χρόνια μικρότερος και παίζει ποδόσφαιρο. Εκεί που κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με τα βιντεάκια είναι με το "Αλκοολικές οι νύχτες". Παραιτήθηκα από το Πολεμικό Ναυτικό όταν έκλεισα συμβόλαιο για να εμφανιστώ στο σχήμα με τον Καρρά και την Πάολα. Αποστρατεύτηκα ως ανθυπασπιστής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved