Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Την ιδέα να κάνω πρόταση γάμου μού την έβαλε ο άντρας της Λαμπίρη»
Showbiz

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Την ιδέα να κάνω πρόταση γάμου μού την έβαλε ο άντρας της Λαμπίρη»

Πώς αντέδρασαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Μαρία Δήμου, όταν το νέο του ερχομού του πρώτου τους παιδιού, τους ήρθε πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζαν... 

Δεν φοβήθηκες να κάνεις οικογένεια με μια τόσο δυναμική γυναίκα;

Σ: «Μπορεί να είναι πολύ δυναμική αλλά ξέρει πότε θα κάνει ένα βήμα πίσω. Χαίρεται να σε προσέχει, να σου μαγειρεύει, να σε περιποιείται. Είναι γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης!».

Πώς σου ανακοίνωσε ότι θα γίνεις πατέρας;

Σ: «Εμείς είχαμε στο μυαλό μας να παντρευτούμε το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο πέρυσι που πήγαμε διακοπές, κάναμε ορειβασία, γυμνισμό, πολύ extreme πράγματα, με πολλή ένταση. Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες την έβλεπα ευσυγκίνητη, λίγο νευρική... Την έχω αφήσει, λοιπόν, στην Πάτρα δύο μέρες για να δει τους γονείς της και επέστρεψα να την πάρω για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας στο Ιόνιο. Με το που φτάνω στο σπίτι με περιμένει στην πόρτα και μου λέει με κλάματα: «Είμαι έγκυος, έκανα δύο τεστ!»»...
Μ: «Ο Στέφανος ήταν πολύ ψύχραιμος, δεν το περίμενα, η κόρη μας μάς άλλαξε τα σχέδια...».
Σ: «Χάρηκα πάρα πολύ, ήθελα να κάνω παιδί και, μάλιστα, είχαμε προγραμματίσει να παντρευτούμε, είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον...».

Η πρόταση γάμου πώς έγινε;

Σ: «Εγώ στο μυαλό μου το είχα αλλιώς όλο αυτό. Την ιδέα να πάρω μονόπετρο και να κάνω πρόταση γάμου μού την έβαλε ο Θανάσης Αδαμόπουλος, ο άντρας της Χριστίνας Λαμπίρη. Μου είπε πως οι γυναίκες θέλουν λίγο το... ροζ συννεφάκι και είναι πιο ρομαντικές από τους άντρες. Έτσι αγόρασα ένα δαχτυλίδι και τις γιορτές γυρνώντας σπίτι, εκείνη είχε μαγειρέψει και της είπα: «Τώρα θα σου κλείσω τα μάτια και θα παίξουμε ένα παιχνίδι με γεύσεις» και της το έδωσα!».

ΠΗΓΗ: YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved