Καλλίτσης: Τα νεότερα για την υγεία του και ο χαρτοφύλακας-μυστήριο στα χέρια του κατά την επίθεση
Showbiz

Καλλίτσης: Τα νεότερα για την υγεία του και ο χαρτοφύλακας-μυστήριο στα χέρια του κατά την επίθεση

Μόλις λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος Καλλίτσης στο σπίτι του στον περιφερειακό Λυκαβηττού, «παγωμένοι» παρακολουθούν όλοι οι επώνυμοι φίλοι του τα όσα αποκαλύπτονται για τους λόγους που ο αγαπημένος κομμωτής και μακιγιέρ υπήρξε στόχος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν με το πρώτο φως της ημέρας, η κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς του που τον ανέλαβαν αμέσως μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, κρίνεται σταθερή, αν και τα τραύματά του στον θώρακα και το πόδι από πυροβολισμούς κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά.
Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι έχει συμβεί ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αφού είναι από τους πιο στενούς φίλους του κομμωτή και μακιγιέρ τον οποίο η μικρή Αέλια, κόρη του ζευγαριού αποκαλεί θείο. Μάλιστα, κάθε χρόνο έκαναν και διακοπές μαζί. Τόσο στενή σχέση διατηρούν. Κολλητοί του φίλοι είναι επίσης ο Άρης Καβατζίκης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Μαρία Ηλιάκη αλλά και η Δούκισσα Νομικού ενώ το ίδιο σοκ έχει υποστεί η Ελεονώρα Μελέτη που έχει παντρέψει τον Πάνο Καλλίτση με την Ελένη Χρυσικοπούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστυνομία σε ό,τι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης αποτελεί το περιεχόμενο του χαρτοφύλακας που κρατούσε στα χέρια του το θύμα, την ώρα της επίθεσης τον οποίο δεν πήραν μαζί τους οι δράστες. Εννοείται πως ο χαρτοφύλακας εξετάζεται εξονυχιστικά μήπως και τελικά είναι το κλειδί στην όλη υπόθεση που εδώ και λίγες ώρες έχει σοκάρει το πανελλήνιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved