Παπά-Βούρος: Η συνεργασία τους και η καθημερινότητά τους εκτός θεάτρου
Showbiz

Παπά-Βούρος: Η συνεργασία τους και η καθημερινότητά τους εκτός θεάτρου

Η Χρύσα Παπά και ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξή τους μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και τη ζωή τους εκτός θεάτρου.

Η ζωή σας εκτός θεάτρου, τώρα που η παράσταση βρήκε τη ροή της, πώς είναι;

Χ.Π.: Να ένα ακόμη καλό του Γιάννη. Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε δουλέψει με σκηνοθέτες, κανονιάς 8-10 ώρες πρόβες και να μη βγαίνει η δουλειά με τίποτα. Εμείς κάναμε σκάρτο πεντάωρο, αλλά ήταν μεστές οι πρόβες κι έκανα και πράγματα για μένα. Τώρα κάνω ό,τι όλα τα ψώνια μου, καθαρίζω το σπίτι, διαβάζω, έχω την προσωπική μου ζωή. Βγάζω βόλτα το σκυλί μου, τη Σίφα, κάνω γυμναστική. Δε θα γινόταν να βγάλω την παράσταση αν δε γυμναζόμουν. Δε βγαίνω πολύ. Μετά την παράσταση μπορεί να πάμε σ' ένα μαγειρείο όλος ο θίασος. Αυτό μόνο.

Γ.Β.: Εγώ νιώθω ότι έχω πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο. Ξαναμπήκα στη λογική να ζωγραφίσω και είχα μια συζήτηση για να κάνω έκθεση οε γκαλερί στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει μείνει πίσω. Έχω κάνει δύο προτάσεις στο Ελληνικό Φεστιβάλ για το καλοκαίρι, αλλά πλέον δεν ξέρουμε την τύχη του. Διαβάζω πολύ κι έχω πάρει προσωπικά το θέμα των προπονήσεων του μικρότερου γιου μου, του Αλέξη, που μάλλον, το καλοκαίρι θα συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς. Και συζητάω κάποια πράγματα για το εξωτερικό. Ξέρω πως όλοι το λένε και ακούγεται μεγαλόσχημο. Παλαιότερα μου είχαν γίνει δύο προτάσεις για μετεγκατάσταση στη Νέα Υόρκη, αλλά συνέπεσαν με τις γεννηθείς παιδιών και δεν το αποφάσισα.

Όταν κατέβει η αυλαία τι θα απομείνει μεταξύ σας;

Χ.Π.: Η σχέση που έχουμε και η περηφάνια γι' αυτήν.

Γ.Β.: Κρατάω το τελευταίο και, στο βαθμό που τα πράγματα έρθουν όπως ελπίζω, θα ήθελα να ξανασηκωθεί η αυλαία και να μας βρει παρέα στη σκηνή. Ήδη έχω κάτι στο μυαλό μου.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved