Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα «κομμένα» θέματα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα!
Showbiz

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα «κομμένα» θέματα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μετά από 38 χρόνια στην τηλεόραση, έχει παρουσιάσει σχεδόν όλα τα είδη των εκπομπών. Οι εκπομπές που λάτρευσε ήταν οι Ρεπόρτερς και ο Αθέατος Κόσμος στο Alter.

Ο δημοσιογράφος τονίζει στο περιοδικό People: «Αυτό που κάποιες φορές με στενοχώρησε ήταν η αχαριστία. Έπαιρνα νέα παιδιά κοντά μου, τους μάθαινα τη δουλειά και ορισμένοι από αυτούς, όταν έφευγαν από κοντά μου, με χτυπούσαν πισώπλατα. Δεν θα σου πω ονόματα, αλλά αυτή τη στιγμή έρχονται στο μυαλό μου πέντε έξι άτομα».

Από το 2014 παρουσιάζει στο Epsilon την εκπομπή Όλοι οι Καλοί Χωράνε: «Έχω κάνει επιθετικές, σκοτεινές και σκληρές εκπομπές, με την έννοια ότι στενοχωρούσα τον κόσμο με αυτά που του έλεγα, οπότε, όταν μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση από τον Φίλιππο Βρυώνη, ήμουν σε μια χαλαρή περίοδο και δέχτηκα αμέσως. Είπα μέσα μου “ξεκινάμε και όπως μας βγει”. Εξάλλου η πρώτη μου εκπομπή με τη Φωτεινή Πιπιλή το 1977 ήταν ακριβώς το ίδιο concept. “H εκπομπή τότε λεγόταν Πρόσκληση στο Στούντιο και έμοιαζε πολύ με αυτή που παρουσιάζω τώρα στο Έψιλον. Με ροτόντες, με αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες, γέλιο και τραγούδι. Στην πρεμιέρα μας ήταν καλεσμένα μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, όπως ο Ξαρχάκος, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Ξυλούρης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος».
Ήταν εύκολο να ξαναστηθεί στις μέρες μας μια τέτοια εκπομπή; «Στην αρχή, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, αλλά μετά όλα κύλησαν ομαλά».

Στα χρόνια της τηλεοπτικής του καριέρας του έχει «κόψει» θέμα καναλάρχης; Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «Έχει συμβεί, αλλά ελάχιστες φορές, στα πλαίσια πως θίγει ζωτικά συμφέροντα του σταθμού, όπως, για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας που φέρνει διαφημίσεις στον κανάλι. Το καταλάβαινα και δεν έκανα τον ήρωα. Δεν μπορούσα να κάνω το μάγκα, να του πω ότι δεν με ενδιαφέρει και να κάνω του κεφαλιού μου. Όσο, όμως, μεγάλωνα και περνούσαν τα χρόνια, τόσο λιγότερα “όχι” μου έλεγαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved