Κάκια Ιγερινού: "Κανείς δεν μου ζήτησε συγγνώμη!"
Showbiz

Κάκια Ιγερινού: "Κανείς δεν μου ζήτησε συγγνώμη!"

Περίοδο μεγάλης οδύνης και πόνου διανύει η Κάκια Ιγερινού. Η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός ζει και πάλι τα δραματικά γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού, τότε που ο σύζυγος της, ο ηθοποιός Νίκος Γαροφάλλου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Λουτράκι. Μεθαύριο Πέμπτη έχει οριστεί η πρώτη δικάσιμος και η Κάκια Ιγερινού ετοιμάζεται να έρθει αντιμέτωπη με τον εφιάλτη.

Ήδη τον ξαναζεί... αναπόφευκτα. Στο πλευρό της έχει τον γιο τους, τον Βαγγέλη, και την Πηνελόπη, την κόρη που είχε αποκτήσει ο αδικοχαμένος ηθοποιός από τον πρώτο του γάμο, την οποία η σεναριογράφος τη θεωρεί και δικό της παιδί.

«Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση από κανέναν. Ο άνθρωπός μας χάθηκε, δεν έρχεται πίσω. Σβήσαμε. Κανένας όμως δεν ήρθε να μας ζητήσει μία συγγνώμη. Ούτε μία συγγνώμη ρε παιδιά! Αυτό μας διέλυσε στην κυριολεξία!» είναι το μεγάλο παράπονο που εκφράζει στους ανθρώπους της η σεναριογράφος και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα. Στο μυαλό της επιστρέφουν καρέ-καρέ όλα όσα έζησε εκείνη τη ζεστή καλοκαιρινή νύχτα της 20ής Αυγούστου. Ο Νίκος Γαροφάλλου βγήκε για τη βραδινή του βόλτα που έμελλε να είναι και η τελευταία της ζωής του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον χτύπησε αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η Κάκια Ιγερινού ένα μόνο πράγμα περιμένει τώρα: «Να εφαρμοστεί ο νόμος». Τις δύσκολες αυτές ώρες η Κάκια Ιγερινού έχει στο πλευρό της φίλους και συναδέλφους του Νίκου Γαροφάλλου, αλλά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Μάλιστα, ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, ζητώντας να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved