Εβελίνα Παπούλια: «Μου επιτρέπω με μεγάλη ευκολία να αλλάξω »
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Μου επιτρέπω με μεγάλη ευκολία να αλλάξω »

Όλα αυτά τα χρόνια η Εβελίνα Παπούλια μπαίνει πάντα στη διαδικασία αλλαγών στην εμφάνισή της, λόγω των ρόλων της. Το κάνει με ευκολία;

«Επηρεάστηκα πάρα πολύ από το ότι σπούδασα στην Αμερική, κι αυτό ήταν μια νοοτροπία που υπήρχε εκεί. Για να μπορέσεις, να βάλεις το κοστούμι του ρόλου, έπρεπε να γίνεις ο ρόλος. Με αυτή τη λογική μου επιτρέπω με μεγάλη ευκολία να αλλάξω. Μπορώ να σου πω ότι με διευκολύνει η οποιαδήποτε αλλαγή να βρω το ρόλο θυσία είναι άλλα πράγματα. Ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση, προσωπικά, δεν με ζορίζει πάρα πολύ» τόνισε στο Λοιπόν.

- Πώς είναι να ακούς ότι είσαι όμορφη και ταλαντούχα;

«Δεν μεγάλωσα ως «όμορφη», πάντα στο σπίτι μας, η μαμά και ο μπαμπάς μου έλεγαν ότι δεν έχει καμία σημασία αν είσαι όμορφη, έχει σημασία να έχεις προσωπικότητα, να είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος να είναι καταρτισμένος, να έχει στόχους, και μέσα από αυτό που θα πετύχεις στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο προσπαθείς, θα σου δοθούν καλύτερες βάσεις για το ποια είσαι. Έτσι το εξωτερικό δεν ήταν κάτι το οποίο τονίστηκε ποτέ. Ήταν κάτι το οποίο ήταν στο πλαίσιο του φυσιολογικού. Γενικά, ως οικογένεια δεν είχαμε ποτέ το ωραίο και το άσχημο. Ωραίο λέγαμε κάποιον που ήταν καλός άνθρωπος και έβγαζε κάτι όμορφο. Άσχημο είχαμε αν ήταν κάποιος κακεντρεχής άνθρωπος και ας ήταν και καλλονή, δεν έπαιζε κανένα ρόλο. Το εικαστικό κομμάτι δεν έπαιζε τόσο ρόλο στη ζωή μας, όσο ότι το όμορφο το είχαμε με σαιξπηρική διάθεση. Οι γονείς μου με είχαν μάθει ότι το όμορφο δεν είναι αυτό που είναι μόνο εξωτερικά όμορφο, είναι αυτό που εκπέμπει εσωτερικά ένας άνθρωπος. Κάποιος που μπορεί να μην έχει τα τέλεια χαρακτηριστικά, να τον βλέπεις πραγματικά πανέμορφο και ερωτεύσιμο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved