Τάμτα: Το σοβαρό τροχαίο και η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο
Showbiz

Τάμτα: Το σοβαρό τροχαίο και η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο

Η Τάμτα μιλά για το σοβαρό τροχαίο που είχε και την ανάγκασε να κάνει Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

-Ποια ήταν η πιο σκοτεινή σου περίοδος; Θυμάμαι, για παράδειγμα, το 2011 που σου είχαν πέσει όλα μαζί, όταν μάλιστα έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο σου, είχαμε κάνει Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

«Αν με έβαζες στη διαδικασία να σκεφτώ τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, θα μπορούσα να μιλάω για πολλή ώρα. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό με πάει κάπου. Προτιμώ να κρατώ τις θετικές στιγμές και να αισθάνομαι ευγνώμων γι' αυτές. Τώρα θα μου πεις γιατί στο παρελθόν έχω μιλήσει για πράγματα και δυσκολίες πού έχω βιώσει. Γιατί πιστεύω ότι δίνει λίγη ελπίδα οε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, στη ζωή τους» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Υπήρξε περίοδος που δεν ένιωθες καλά με τον εαυτό σου;

«Πολλά χρόνια πριν. Στην ηλικία που το παθαίνουν όλα τα παιδιά. Πάντα είχα σοβαρότερα θέματα από το να κοιτάξω τον εαυτό μου. Αυτό σημαίνει ότι τον παραμέλησες αρκετά; Πολλές φορές με έχω παραμελήσει και μάλιστα πολύ συνειδητά. Εχω δώσει προτεραιότητα σε ανθρώπους γύρω μου που θεωρούσα ότι ήταν πιο σημαντικοί από εμένα. Κοιτώντας πίσω, με μια πιο ώριμη ματιά πλέον, θα σου έλεγα ότι χρειάζεται ισορροπία γιατί, για να υποστηρίξεις αυτούς που αγαπάς, πρέπει πρώτα από όλα να είσαι εσύ καλά.»

-Ποιους εννοείς;

«Την οικογένεια μου. Για τις σχέσεις κάνω δύσκολα θυσίες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved