Βαΐτσου: «Υποστηρίζω την υιοθεσία ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να αποκτήσεις παιδί
Showbiz

Βαΐτσου: «Υποστηρίζω την υιοθεσία ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να αποκτήσεις παιδί

Τρίτη χρονιά στο «Μπρούσκο». Όταν ξεκινούσε η Ελένη Βαΐτσου πίστευε ότι ο ρόλος της Μελίνας θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία; Γιατί τόσο πολλές τηλεθεάτριες ταυτίζονται με τον συγκεκριμένο ρόλο;

«Δεν είναι ο ρόλος της Μελίνας που είχε επιτυχία αλλά η σειρά ολόκληρη. Φάνηκε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πως δεν ήταν μια σειρά που θα πέρναγε απαρατήρητη αλλά την τόσο μεγάλη και διαρκή ανταπόκριση δεν την είχα φανταστεί. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που συνετέλεσαν σε αυτό. Αγαπημένοι ηθοποιοί, νέα πρόσωπα, προσεγμένο σενάριο και δουλεμένη σκηνοθεσία. Ο ρόλος της Μελίνας αγαπήθηκε ιδιαίτερα γιατί πολλές γυναίκες πιστεύω πως ταυτίστηκαν με τις καταστάσεις που περνούσε και περνάει και γιατί είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, απλό και προσιτό» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πιστεύεις ότι τόσο μεγάλοι έρωτες όπως του Αχιλλέα και της Μελίνας, που μάλιστα έχουν περάσει και τόσες δυσκολίες, μπορούν να αντέξουν στην πραγματική ζωή;

«Οχι, το θεωρώ σπάνιο. Τόσο έντονες καταστάσεις σε φθείρουν, σε κουράζουν. Ο έρωτας του Αχιλλέα και της Μελίνας αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης. Υπερβολική ζήλια και εξάρτηση. Κάπου χάνεις τον εαυτό σου. Μόνο αν βρίσκονται συνεχώς και οι δύο στην ίδια φάση μπορεί να έχει διάρκεια μια τέτοια σχέση.»

-Στη δική σου ζωή έζησες ποτέ έναν τόσο παράφορο έρωτα;

«Μεγάλο έρωτα ναι, σαν του Αχιλλέα και της Μελίνας όμως όχι.»

-Ακούγεται ήδη πως η σειρά θα πάει για μία ακόμη σεζόν. Θα επιθυμούσες αυτό να συμβεί;

«Χαίρομαι για την απόφαση γιατί αυτό σημαίνει πως πολύς κόσμος θα συνεχίσει να έχει δουλειά για μία ακόμη χρονιά. Παρ' όλα αυτά θεωρώ απαραίτητο να παραμείνει το ίδιο και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για το κοινό της.»

-Στη σειρά υιοθετήσατε ένα κοριτσάκι, τη μικρή Αγάπη. Θα έκανες το ίδιο στην πραγματικότητα;

«Φυσικά. Υποστηρίζω την υιοθεσία ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να αποκτήσεις δικό σου παιδί. Αν έχεις την δυνατότητα γιατί να μην προσφέρεις μια οικογένεια σε ένα παιδί που δεν στάθηκε τυχερό;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved