Σίσσυ Φειδά: Όλα όσα είπε για το μωράκι που περιμένει
Showbiz

Σίσσυ Φειδά: Όλα όσα είπε για το μωράκι που περιμένει

Όλα όσα είπε η Σίσσυ Φειδά για το μωράκι που περιμένει. 

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκεί τόνισε: «Βιώνω την εγκυμοσύνη μου καλά και ήρεμα. Με έχει πιάσει όμως ένας φόβος. Ενώ όλα πάνε πολύ καλά, φοβάμαι ακόμα να το λέω. Ίσως επειδή προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα και εγώ. Ήθελα να γίνω μαμά από 20 χρόνων αλλά όχι έτσι. Ήθελα με το σωστό τρόπο. Να έχω δηλαδή έναν σύντροφο, ο οποίος να με εμπνεύσει να κάνω το παιδί του. Να έχει όλο το πακέτο» .

Όσο για το αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι, αποκάλυψε: «Έχω μάθει το φύλο, αλλά δεν θέλω να σου το πω. Ένας λόγος που ήθελα να το μάθω, είναι επειδή ήθελα να έχω διάλογο με το μωρό. Να συζητάμε. Κάθομαι το βράδυ, πιάνω την κοιλίτσα μου και του λέω “ξύπνησες μωράκι μου, τι θες πεινάς; Και του λέω καμιά φορά και βρωμοκουβέντες που δεν μπορώ να της πω στον αέρα».

«Έχεις ακούσει που λένε ή μικρός-μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου; Κατάλαβα γιατί το λένε. Όσο μεγαλώνεις βλέπεις αυτή την ασχήμια που υπάρχει γύρω σου και έχεις μία μεγαλύτερη αίσθηση του κινδύνου και των πραγμάτων της ζωής και ο φόβος σου μεγαλώνει. Φόβος για το αν θα καταφέρεις να διδάξεις το παιδί σου σωστά, αν θα σου πάθει τίποτα και διάφορα άλλα. Όταν είσαι μικρός, δεν έχεις επίγνωση και είσαι ανέμελος. Όταν είσαι μεγάλος, βλέπεις τα γεγονότα στις ειδήσεις και λες “που σε φέρνω πουλάκι μου, σε τι κόσμο;”

«Μου έχει μυρίσει hotdog βρώμικο από την πλατεία Μαβίλης και λουκουμάδες. Δεν έχω λιγούρες τα βραδιά αλλά τα πρωινά. Το βράδυ κοιμάμαι και δεν χαλάω τον ύπνο μου για κανέναν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved