Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Την Ζουμπουλία την αγαπώ»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Την Ζουμπουλία την αγαπώ»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της Ζουμπουλίας στη σειρά «Παρά πέντε».

Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν και το τι γυρεύει μια τηλεοπτική ηθοποιός, εσείς δηλαδή, σε ένα Εθνικό θέατρο.

Στην Αθήνα δεν το ακούω αυτό γιατί ξέρουν ότι είμαι ηθοποιός του θεάτρου. Γιατί όταν εγώ ξεκίνησα δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Είμαι θεατρίνα με την παλιά έννοια του όρου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, μόνο αυτό ξέρω. Το ότι συναντήθηκα με κάποια πράγματα στην τηλεόραση ήταν ευτύχημα. Αλλά κανείς δεν ξέρει πόσα όχι έχω πει από το «Παρά Πέντε» κι έπειτα. Και μιας και μιλάμε γι’ αυτή τη σειρά ας πάρει αυτός που έγραψε ότι είμαι τηλεοπτική ηθοποιός και ας δει δυο επεισόδια απ’ το Παρά Πέντε. Βλέποντάς με δεν μπορεί να με πει τηλεοπτική ηθοποιό. Γιατί εγώ παίζω και όταν δεν μιλώ. Όταν δεν έχω ατάκες ο άλλος ξέρει πώς νιώθω, τι σκέφτομαι. Όπως ακριβώς γίνεται και στο θέατρο. Οι άνθρωποι όμως ζηλεύουν τις επιτυχίες και τους ανθρώπους που παίρνουν κάποια λάμψη έστω κι αν αυτή είναι εφήμερη.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε την τηλεόραση σαν ρετσινιά;

Πας καλά; Την Ζουμπουλία την αγαπώ. Μου έχει δώσει τόση χαρά η τηλεόραση! Αποφεύγω να την κάνω κι έχω πει 500 όχι χάνοντας πολλά χρήματα.

Αλήθεια, υπάρχουν στιγμές που βαριέστε να μιλάτε για το Παρά Πέντε; Για τη Ζουμπουλία, τις σχέσεις των 5 σήμερα, τη Μακρυπούλια, την εκκωφαντική επιτυχία της σειράς.

Η σειρά τελείωσε εδώ και μια 10ετία. Είναι κουραστικό να ρωτάνε, ναι. Θα ήθελα ένας δημοσιογράφος που σκέφτεται να ρωτήσει κάτι άλλο. Θα περάσει απ’ εκεί δεν λέω αλλά όχι για το κίτρινο του πράγματος. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θέλει να πουλήσει αλλά δεν είμαι μόνο αυτό.

Πηγή : Φιλελεύθερος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved