Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Σκορδά – Τι είπε για τον Παντελίδη στο Πρωινό

Gossip-tv Team

Τις τελευταίες ώρες έγινε χαμός στα social media με τη Φαίη Σκορδά και όσα είχε πει για τον Παντελή Παντελίδη και τους στίχους του τραγουδιού που αναφέρεται η λέξη «Κατεχόμενα»...

Πολλοί followers κατηγόρησαν και εκείνη, που ο τραγουδιστής ήταν τις τελευταίες μέρες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μιας και η παρουσιάστρια, όπως και ο Άρης Καβατζίκης κατέκριναν το τραγούδι.
Η Φαίη με αφορμή το τραγούδι με τα «Κατεχόμενα» και τη «γκόμενα» είχε πει πριν κάμποσες μέρες στο Πρωινό, πριν το δυσάρεστο γεγονός: «Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει»!

Μετά το θάνατο του Παντελή και ειδικά μετά την κηδεία του χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριές του δεν σταμάτησαν να μπαίνουν στην σελίδα της στο instagram και να τη βρίζουν πολύ άσχημα. Όλες αυτές τις ώρες τα σχόλια σβήνονται -σβήστηκε και μια φωτογραφία που είχε από κάτω πάνω από 500 σχόλια κατά της παρουσιάστριας- για να έρθουν να προστεθούν νέα υβριστικά μέχρι που η η Φαίη έκανε τη σελίδα της προσωπική.
Όσο για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, θλιμμένη αρκέστηκε να πει στο Πρωινό στο τελείωμα αυτών που έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved