Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά»

Τώρα με την οικονομική κρίση, θα έκανε η Μαρία Σολωμού πράγματα που δεν έχει ξανακάνει; Να παίξει σε κυπριακό σίριαλ ή να γίνει κριτής ενός σόου, για παράδειγμα;

«Δεν μπορώ να παίξω σε μια σειρά που δεν μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά, δεν καταλαβαίνω πώς το κάνουν συνάδελφοι και μπράβο τους δηλαδή που το κάνουν! Ούτε θα μπορούσα να πάω σε σόου, αισθάνομαι λίγο άβολα να βγω ως ειδήμων στην τηλεόραση και να λέω τη γνώμη μου. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι» τόνισε στο People.

-Είναι πάντως πολύ της μόδας πια οι ηθοποιοί να αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστή. Σου έχει γίνει πρόταση για κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

«Για καμία απολύτως. Ούτε για πρωινό, ούτε για μεσημεριανό, ούτε για τίποτα. Και μη σου κάνει εντύπωση, γιατί για πολλά χρόνια η ταμπέλα της «αντισυμβατικής» είχε δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιους να με βάλουν σε mainstream ζώνη, να παίζω δηλαδή σε σίριαλ που προβάλλεται 21.00-22.00. Έλεγαν ότι η Σολωμού είναι για μετά τις 10.00 το βράδυ. Οπότε γιατί να με πάρουν για μια εκπομπή; Και καλά έχουν κάνει, γιατί «όχι» θα έλεγα και δουλειά να μην είχα.»

-Έχεις πει ότι σου χρωστάνε αρκετά χρήματα. Αναρωτιέμαι αν τα έχεις διεκδικήσει ποτέ.

«Όχι, γιατί κουράζομαι πολύ εύκολα με όλο αυτό. Είμαι ανεκτική, μέχρι να μου γυρίσει το μάτι. Απλά αυτό δεν μου έχει τύχει ακόμα. Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Αν τύχει και μπω στο Internet για να δω τι γράφεται για μένα, διαβάζω παντού ένα σωρό άρθρα με τίτλο «Έξαλλη η Μαρία Σολωμού». Γιατί; Δεν υπάρχει πλάνο μου που να ωρύομαι και να φωνάζω. Γιατί, λοιπόν, γράφουν ότι είμαι έξαλλη; Ούτε φωνάζω, ούτε καβγαδίζω, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Απλά λέω τη γνώμη μου με χιούμορ. Άμα κάποια στιγμή ξεσπάσω πραγματικά, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δω τι θα βρουν να γράψουν μετά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved