Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ένα κομβικό σημείο για μένα…»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ένα κομβικό σημείο για μένα…»

Σε ηλικία 7 ετών ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γίνεται μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας «Ξυπόλητοι Άγγελοι» στη Νέα Φιλαδέλφεια και ξεκινά δειλά δειλά να ερμηνεύει τους πρώτους του ρόλους.

«Όταν ανέβηκα στη σκηνή, ενθουσιάστηκα. Από εκείνη την εποχή και μετά, μου άρεσε να κάνω παρέα με τους φίλους του πατέρα μου, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είχαν σχέση με καλλιτεχνικά επαγγέλματα» τόνισε στο People.

Τα χρόνια περνούν και ο Γιάννης εξακολουθεί να συμμετέχει σε θεατρικές ομάδες. Σε ηλικία 16 ετών, σε μια εκδρομή στις Σπέτσες, θα ανακαλύψει ακόμα ένα κρυφό του ταλέντο. «Έκανα καντάδα σε μια κοπέλα. Την ίδια στιγμή, με άκουσαν κάτι παιδιά από ένα άλλο σχολείο και μου πρότειναν να γίνω ο τραγουδιστής του γκρουπ τους. Κάπως έτσι βρέθηκα στο πρώτο μου συγκρότημα, που ήταν οι Shadow Nights».

Τελειώνοντας το λύκειο, δίνει πανελλήνιες εξετάσεις και περνά στο τμήμα Φυσικοθεραπείας, στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας. Εκείνη η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για την οικογένεια, καθώς οι γονείς, εκτός του ότι παίρνουν διαζύγιο, μένουν και οι δυο άνεργοι. «Ήταν ένα κομβικό σημείο για μένα, διότι έπρεπε να διαβάζω και να βρίσκομαι σε μια ήρεμη κατάσταση, κάτι που δεν γινόταν, διότι με απασχολούσε πολύ όλο αυτό που συνέβαινε στους γονείς μου. Ο χωρισμός τους, όσο περίεργο κι αν ακουστεί αυτό, με επηρέασε θετικά, διότι με ωρίμασε απότομα. Από μικρή ηλικία έκανα κάποιες περιστασιακές δουλειές για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Αυτό με βοήθησε πολύ στο να πιστέψω στον εαυτό μου. Γιατί γενικά απογοητεύομαι εύκολα, γιατί έχω έντονη φαντασία και δεν θέλω κανείς να μου τη στερεί» παραδέχεται. Αν και στην αρχή παρακολούθησε κανονικά τα μαθήματα φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, γρήγορα συνειδητοποίησε πως αυτό που τον γεμίζει είναι η υποκριτική. Κάπως έτσι, στα 18 του χρόνια, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved