Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η τρελή οικογένεια και ο ανταγωνισμός.
Showbiz

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η τρελή οικογένεια και ο ανταγωνισμός.

Στο σίριαλ «Τρελή οικογένεια» οι δύο αδελφές η Μαργαρίτα και η Ρωξάνη, αν και αγαπιούνται βαθιά, ανταγωνίζονται συνέχεια η μια την άλλη. Δεν συμβαίνει το ίδιο και στη ζωή;

«Με τη Μαρία δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού. Ίσως έχουμε και οι δυο το χάρισμα να αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας αλλά ποτέ -μην το παρεξηγήσεις αυτό που θα σου πω- δεν «την πήραμε στα σοβαρά». Μέχρι τώρα δεν έτυχε να συνεργαστούμε και έχουμε αρχίσει να συζητάμε μήπως κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο. Επειδή δεν μας έχει προταθεί, μπορεί να το δημιουργήσουμε από μόνες μας γιατί είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Δεν ξέρω πώς προέκυψε και γίναμε και οι δύο ηθοποιοί. Είχαμε από μικρές τη "μούρλα". Η αλήθεια είναι ότι με τη Μαρία έχουμε παίξει μαζί σε μια παιδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη όταν ήμασταν μικρές και νομίζω ότι από εκεί κολλήσαμε το μικρόβιο» τόνισε στο TV Έθνος η Θωμαΐς Ανδρούτσου .

Στο σίριαλ η Μαργαρίτα καβγαδίζει συχνά με τη μητέρα της, Αλέκα. «Η Μαργαρίτα πιστεύει ότι δεν τη μεγάλωσε καλά γιατί δεν ήταν κοντά της. Με τη Σόφη Ζαννίνου, την τηλεοπτική μου μητέρα, στην πραγματική ζωή έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Τη θαυμάζω απεριόριστα και θεωρώ ότι είναι μια νέα γυναίκα γεμάτη ζωή, φως και χαρά. Τη βλέπουμε με την Κατερίνα Γερονικολού στο μακιγιάζ να ετοιμάζεται και της λέμε: μάνα, είσαι το πρότυπό μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved