Κώστας Βουτσάς: Η αντίδρασή του στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του και το όνομα του γιου του
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Η αντίδρασή του στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του και το όνομα του γιου του

Πώς αντέδρασε ο Κώστας Βουτσάς όταν η Αλίκη Κατσαβού έκανε το πρώτο υπερηχογράφημα και είδανε στην οθόνη του υπολογιστή το παιδί τους;

Κώστας: «Όταν πήγαμε και ο γιατρός μας, μας έδειξε το μωρό, τσίριζα από τη χαρά μου. Πολύ συγκινητική ήταν και η στιγμή που μας πήρε τηλέφωνο για να μας ανακοινώσει ότι η Αλίκη είναι έγκυος. Ήμασταν στο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας γιατί παίζαμε στην παράσταση Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων, και τον βάλαμε οε ανοιχτή ακρόαση, γιατί δεν μπορούσα να περιμένω να το πει στην Αλίκη και μετά εκείνη οε εμένα» τόνισε στο ΟΚ.

Αλίκη: «Όταν δύο άνθρωποι μαθαίνουν ότι θα γίνουν γονείς δεν μπορεί να μη συγκινηθούν. Πόσω μάλλον εμείς που καταβάλαμε τόσο μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε κλάψει και οι δύο από χαρά πολλές φορεί μέχρι τώρα. Και όταν είδαμε το πρώτο υπερηχογράφημα, στο οποίο το μωρό ήταν σαν ένα μικρό σουσαμάκι -και μάλιστα ο Κώστας με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε στον γιατρό «Νομίζω ότι μου μοιάζει»-, αλλά και αργότερα, όταν μας είπε ότι θα είναι αγόρι.»

Κώστας: «Στην αρχή ο γιατρός μάς είχε πει ότι η Αλίκη περίμενε δίδυμα. Τελικά έχασε το ένα και έτσι τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας που θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Το φοβερό είναι ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε εμένα. Περίμενε δίδυμα, αλλά τελικά γεννήθηκα μόνο εγώ. Δεν είναι περίεργη αυτή π σύμπτωση;»

-Αλίκη πώς αντέδρασες όταν έχασες το ένα από τα δύο παιδιά;

Αλίκη: «Η αλήθεια είναι ότι πανικοβλήθηκα όταν είδα ότι έχω αιμορραγία, γιατί είχαμε ήδη κάνει με τον Κώστα μία προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση και δεν είχε πετύχει. Ευτυχώς ο γιατροί μου με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι αν πρόσεχα δεν θα κινδύνευε το δεύτερο παιδί. Πραγματικά, κάθισα μερικές μέρες στο κρεβάτι και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και τώρα ο Φοίβος (σ.σ. έτσι θα ονομάσουν το παιδί τους) είναι δυνατός και θεριεύει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved