Αγαμέμνωνας Πορφυρογέννητος: Τι απαντάει στα σχόλια για την Φαίη Σκορδά
Showbiz

Αγαμέμνωνας Πορφυρογέννητος: Τι απαντάει στα σχόλια για την Φαίη Σκορδά

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο με την Φαίη Σκορδά και τον Αγαμέμνωνα Πορφυρογέννητο.

Το βίντεο είναι πολύ παλιό και είναι απόσπασμα από εκπομπή όπου καλεσμένος ήταν ο πρώην παίκτης του reality.
Ο Αγαμέμνωνας απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Με αφορμή την αναδημοσίευση του βίντεο μου με τη Σκορδά λόγω των σχολίων που έκανε για τον παντελίδη, θα ήθελα να εκθέσω κάποιες αλήθειες για τον ανθρώπινο ψυχισμό. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε δέσμιοι του εγωκεντρισμού μας που αρέσκεται να κατηγορεί, να προσβάλει, να μειώνει μόνο και μόνο επειδή νιώθει ανασφαλής. Ο Αγαμέμνων είναι ο λυσσάρης πέφτουλας, η Σκορδά είναι η βλαχαδερή π.....α, ο Λιάγκας είναι ο μπουχέσας βλάκας και η λίστα συνεχίζεται επ' αόριστον...
Όλοι αυτοί που βρίζουμε και λοιδορούμε αντανακλούν τις δικές μας ψυχολογικές ανασφάλειες και ανεπάρκειες αλλά το κάνουμε γιατί το ΕΓΩ μας προτιμά να προβάλλει τις δικές του αδυναμίες πάνω στους συνανθρώπους του για να νιώσει την ψευδαίσθηση της ανωτερότητας που τόσο έχει ανάγκη. Δεν έχει την ικανότητα να συμπάσχει μαζί τους και να προσπαθήσει να κατανοήσει αυτούς και τη συμπεριφορά τους.
Αυτή η κομπλεξική ιδιότητα του εγωισμού μας είναι και η αχίλλειος πτέρνα της ανθρωπότητας, είναι ο λόγος για τον οποίο οδεύουμε προς την αυτοκαταστροφή. Όπως είπε και κάποιος που οι περισσότεροι από τους χλευαστές ομολογούν ότι είναι περήφανοι οπαδοί του: "Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθο βαλέτω".
Όλοι είμαστε σε ένα ταξίδι εξέλιξης της συνειδητότητας μας και όλα τα "λάθη" που κάνουμε μπορούν να αποτελέσουν βήματα προς την βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας αλλά και των συνανθρώπων μας. Για αυτό την επόμενη φορά πριν εκστομίσετε μια βρισιά για ένα συνάνθρωπο σας, προσπαθήστε να συμπάσχετε μαζί του και να κατανοήσετε τα κίνητρα του, γιατί είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψετε ότι η δική του συμπεριφορά αντανακλά κρυφές πτυχές του δικού σας ψυχισμού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved