Κορινθίου: Τι διάβασε στο internet που την αφορά και της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι;
Showbiz

Κορινθίου: Τι διάβασε στο internet που την αφορά και της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι;

Έξαλλη είναι η Μαρία Κορινθίου με όσα γράφτηκαν για εκείνη… 

-Πήγες καλεσμένη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και είδα να σου γίνονται πολλές σεξουαλικές ερωτήσεις... Αλίμονο, στη Μαρία Κορινθίου και να μη γίνουν τέτοιες ερωτήσεις! Αλήθεια πώς το δέχεσαι αυτό; Το παίρνεις στην πλάκα;

«Δεν το δέχομαι. Δεν νομίζω ότι είναι αστείο να παραποιούν τον τρόπο με τον οποίο απαντώ. Αυτό έγινε και όταν απάντησα σε μια απλή και ανούσια ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έλεγε «Αν ήσουν άντρας με την Πηνελόπη Πλάκα ή με τη Νικολέτα Καρρά θα έκανες σχέση;»... Και ξαφνικά βλέπω στα blogs λεζάντες και τίτλους: «Σοκ δήλωση: Mε ποια θα έκανε σεξ η Κορινθίου!». Δηλαδή, ντροπή! Εκεί με ξεπερνάει!» τόνισε στο You.

-Γιατί σε έχουν συνδυάσει με το σεξ;

«Γιατί απλώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω ενδοιασμούς όταν με ρωτάνε κάτι, θα σ’ το απαντήσω αλλά με το δικό μου τρόπο. Μη με παρουσιάσεις, όμως, μια άλλη προσωπικότητα γράφοντας κάτι άλλο. Ειλικρινά υπάρχει περίπτωση να φωτογραφίσω τη γάμπα μου και να ανεβάσουν θέματα με τίτλους «Δείτε την αισθησιακή φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου!»... Είναι χυδαίο γιατί είμαι παντρεμένη και μάνα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved