Μας την έφερε! Παντρεύτηκε κρυφά στο Παρίσι με 40 καλεσμένους…
Showbiz

Μας την έφερε! Παντρεύτηκε κρυφά στο Παρίσι με 40 καλεσμένους…

Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησε το ειδύλλιο τους που τελικά κατέληξε σε… γάμο. Μας την φέρανε πάντως από εκεί που δεν το περιμέναμε. 

Ο λόγος για τον Κιβάντς Τατλιτούγ και τη στιλίστρια και ενδυματολόγο, Μπασάκ Ντιζέρ. Είχαν συνεργαστεί στον «Πειρασμό» και η συνεργασία αυτή επαναλήφθηκε στην «Αιώνια αγάπη». Εκείνη είχε χωρίσει από τον Ορέν Φρανσέζ και εκείνος από το μοντέλο Φλοράνς Γιουτζίν, με την οποία είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού.

Και ήταν από τις λίγες φορές που ο πρωταγωνιστής προστάτεψε μεν τη σχέση του, αλλά δεν την έκρυψε. Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει και πέρσι στο Παρίσι για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ και ίσως εκεί να μπήκε και η ιδέα ενός γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνο στενοί φίλοι προσκλήθηκαν στη γαμήλια τελετή που έγινε στην πρεσβεία της Τουρκίας στο Παρίσι και ήταν βεβαίως ο πρέσβης Χακί Ακίλ, τα αδέλφια του ηθοποιού, ο παραγωγός Κερέμ Τσατάι και φίλοι και συνάδελφοι όπως ο Ριξά Κοτζάογλου, ο Κιβάντς Κασαμπαλί με τη Σεντέφ Αβτξί και ο Γκιοκχάν Ουγιάν. Η μητέρα του γαμπρού, Νουρτέν, δεν ήταν παρούσα λόγω προβλημάτων υγείας και είδε το γάμο μέσω υπολογιστή. Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το μήνα του μέλιτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved