Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: «Δεν θα γινόμουν καλός δημοσιογράφος»
Showbiz

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: «Δεν θα γινόμουν καλός δημοσιογράφος»

Μπορεί ο πατέρας του να είναι ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους, αλλά ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την διαιτολογία.

Γιατί ασχολήθηκες με τη διαιτολογία;
«Πάντα ήθελα να κάνω ένα επάγγελμα που θα είχε σχέση με την υγεία και επειδή από μικρός είχα μάθει να μαγειρεύω, μου ήρθε αυτή η ιδέα» είπε στο You και συνέχισε:
Ήταν επανάσταση για σένα αυτό;
«Όχι, δεν είχα ποτέ καμία πίεση να ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα αλλά ούτε και αυτό των γονιών μου. Το έκανα επειδή μου άρεσε»
Δεν σκέφτηκες να γίνεις δημοσιογράφος όπως ο πατέρας σου Κώστας Χαρδαβέλλας;
«Ποτέ. Πιστεύω γεννιέσαι με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας και εγώ δεν το είχα. Οπότε δεν θα γινόμουν καλός δημοσιογράφος»
Στενοχωρήθηκε όταν του είπες πως δεν θα γίνεις δημοσιογράφος;
«Ένα κομμάτι του ίσως να ήθελε να το κάνω, αλλά δεν νομίζω ότι τον πείραξε. Ποτέ, όμως, δεν προσπάθησε να με πείσει»
Σκεφτόσουν ότι θα σε συνέκριναν μ’ εκείνον;
«Θα γινόταν αυτό, βεβαίως, γιατί δεν μπορείς να το αποφύγεις. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν ήταν ο λόγος που δεν το έκανα.
Θα ζητούσες να σε βοηθήσει με τις γνωριμίες του επαγγελματικά;
«Όχι ποτέ δεν θα ζητούσα βοήθεια. Είναι θέμα εγωισμού. Δεν θα ήθελα να εξαρτώμαι από κανέναν για να υπάρξω»
Αισθάνεσαι το όνομά του ως φορτίο;
«Δεν το ένιωσα ποτέ ως βάρος. Δεν μεγάλωσα με την ιδέα ότι πρέπει να αποδείξω κάτι. Πιστεύω στις ικανότητές μου. Εξάλλου, θεωρώ ότι το όνομά του με έχει βοηθήσει. Θα ήταν υποκρισία αν έλεγα το αντίθετο.
Πρόβλημα σού έχει δημιουργήσει;
«Το μόνο που έχω βρει μπροστά μου είναι κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν πολυσυμπαθούν τον πατέρα μου και τους βγαίνει αυτό και προς εμένα. Αλλά έχει συμβεί και το αντίστροφο»
Γιατί έχετε το ίδιο όνομα;
«Επειδή ο πατέρας μου δεν γνώρισε τον παππού μου, τον είχαν ονομάσει έτσι. Όμως η μητέρα μου είχε πει πως το Κωνσταντίνος της άρεσε πολύ σαν όνομα, συνεπώς όπως κι αν έλεγαν τον παππού μου , ήθελε να με βγάλει έτσι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved