Μας τρέλανε ο Πουνέντης! Πάνια και Καρβέλας ξανά μαζί;
Showbiz

Μας τρέλανε ο Πουνέντης! Πάνια και Καρβέλας ξανά μαζί;

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις. Αυτό μπορούμε να πούμε κοιτάζοντας απλά την φωτογραφία αυτή. 

Εδώ και καιρό έχει ακουστεί έντονα ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έχουν χωρίσει. Ότι ο μουσικοσυνθέτης μάλιστα έχει φύγει από το σπίτι τους στην Πολιτεία και έχει μετακομίσει σε αυτό της Άννας Βίσση, αλλά και ότι η Σοφία Καρβέλα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους τα ξαναβρεί. Μέχρι και καινούργια σχέση είχε χρεωθεί στην Ανίτα Πάνια, με τον συνεργάτη της από την εκπομπή της, Νίκο Σαμοΐλη.

Μια φωτογραφία όμως που πόσταρε στο instagram ο Μάκης Πουνέντης μας έκανε να αναρωτηθούμε. Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι; Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία ποζάρει ο Πουνέντης με την Πάνια και πίσω τους φαίνεται ο Νίκος Καρβέλας.

Βέβαια για να τα λέμε και όλα, τόσο η Ανίτα Πάνια όσο και ο Νίκος Καρβέλας, είναι δυο άνθρωποι προοδευτικοί, εντελώς αντισυμβατικοί, οι οποίοι έχουν ένα παιδί μαζί και δεν είναι απίθανο να διατηρούν απλά καλές φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Ωστόσο η Ανίτα Πάνια εδώ και καιρό είχε βγάλει την βέρα της από το δεξί της χέρι…

Λέτε να έχουμε… επανασύνδεση του ζευγαριού; Μακάρι γιατί έχουν και ένα παιδάκι μαζί και ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved